Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Caracteristici disponibile cu versiunea de firmware „C” 1.50

Noua opțiune „ USB ”.

O opțiune [ USB ] a fost adăugată la meniul de configurare. Cu acest plus, un iPhone care rulează aplicația pentru smartphone NX MobileAir poate importa acum imagini de la o cameră conectată printr-un cablu USB .

 • Selectați [ MTP/PTP ] când vă conectați la computere sau dispozitive Android .
 • Selectați [ iPhone ] numai când vă conectați la iPhone-uri printr-un cablu USB-C la Lightning terță parte pentru a utiliza NX MobileAir (pentru informații despre cablurile USB-C la Lightning compatibile, consultați ajutorul online pentru NX MobileAir ).
 • Indiferent dacă camera este sau nu conectată la un iPhone , selectarea [ iPhone ] va dezactiva funcțiile enumerate mai jos. Pentru a accesa aceste funcții, selectați [ MTP/PTP ].

  • funcții de rețea a camerei încorporate
  • elementul [ Opțiuni pentru telecomandă fără fir (ML-L7) ] din meniul de configurare
  • alimentarea camerei cu energie sau încărcarea bateriei prin USB (de asemenea, nu veți putea furniza energie camerei sau încărcați bateria folosind un adaptor AC opțional de încărcare)
 • Aplicația NX MobileAir este disponibilă din Apple App Store și Google Play .

Noua prindere la distanta optionala

Camera acceptă acum mânerul opțional de la distanță MC-N10 . Când este conectat la cameră, MC-N10 poate fi utilizat pentru sarcini precum filmarea, fotografiarea și ajustarea setărilor camerei.

 • MC-N10 este echipat cu o rozetă pentru atașarea la echipamentul camerei de la terți. Cu MC-N10 montat pe un echipament de cameră terță parte printr-un adaptor rozetă compatibil ARRI, puteți menține subiecții în mișcare în focalizare în timp ce deplasați camera pentru a urmări mișcarea lor sau puteți utiliza comenzile sale amplasate convenabil pentru a ajusta setări precum expunerea și balansul de alb fără a atinge camera.
 • Pentru mai multe informații despre MC-N10 , consultați documentația disponibilă de la Centrul de descărcare Nikon .

  https://downloadcenter.nikonimglib.com/