Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Iluminare de asistență AF

Iluminatorul de asistență AF are o rază de acțiune de aproximativ 1,0–3,0 m (3 ft 4 in–9 ft 10 in.). Unele lentile pot bloca iluminatorul la anumite distanțe de focalizare.

 • Scoateți parasolarul obiectivului când utilizați iluminatorul.
 • Următoarele lentile interferează cu iluminarea asistată AF:

  Lentile care limitează intervalul la care iluminarea asistată AF poate fi utilizată pentru autofocus
  NIKKOR Z 24–70 mm f/2,8 S Iluminarea de asistență AF nu poate fi utilizată pentru focalizarea automată la distanțe mai mici de 1,5 m (4 ft 12 in.)
  NIKKOR Z 50mm f/1.2 S Iluminarea de asistență AF nu poate fi utilizată pentru focalizarea automată la distanțe mai mici de 2,0 m (6 ft 7 in.)
  NIKKOR Z 70–200 mm f/2.8 VR S
 • Pentru cele mai recente informații privind limitările privind iluminarea asistată AF, vizitați Centrul de descărcare Nikon :

  https://downloadcenter.nikonimglib.com/