Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Conectarea la dispozitive HDMI

Camera poate fi conectată la televizoare, recordere și alte dispozitive cu conectori HDMI . Utilizați cablul HDMI opțional ( 0 Cabluri HDMI ) sau un cablu HDMI de tip C terță parte. Aceste articole trebuie achiziționate separat. Opriți întotdeauna camera înainte de a conecta sau deconecta un cablu HDMI .

 1. Conector HDMI pentru conectare la cameră
 2. Conector HDMI pentru conectarea la dispozitiv extern *

Alegeți un cablu cu un conector care se potrivește cu conectorul de pe dispozitivul HDMI .

televizoare

 • După ce reglați televizorul la canalul de intrare HDMI , porniți camera și apăsați butonul K pentru a vizualiza imaginile pe ecranul televizorului.
 • Volumul redării audio poate fi reglat folosind comenzile de pe televizor. Comenzile camerei nu pot fi utilizate.
 • Dacă camera este asociată cu un dispozitiv inteligent care rulează aplicația SnapBridge , dispozitivul poate fi utilizat pentru a controla redarea de la distanță în timp ce camera este conectată la un televizor. Consultați ajutorul online al aplicației SnapBridge pentru detalii.

Recordere

Camera poate înregistra video direct pe recordere HDMI conectate. Utilizați elementul [ HDMI ] din meniul de configurare pentru a regla setările pentru ieșirea HDMI . Unele recordere vor porni și vor opri înregistrarea ca răspuns la comenzile camerei.

Rezoluție de ieșire

Alegeți formatul pentru ieșirea imaginilor către dispozitivul HDMI . Dacă este selectat [ Auto ], camera va alege automat formatul corespunzător.

Avansat

Reglați setările pentru conectarea la dispozitivul HDMI .

Opțiune Descriere
[ Interval de ieșire ]

Gama de intrare a semnalului video RGB variază în funcție de dispozitivul HDMI . [ Auto ], care potrivește intervalul de ieșire cu dispozitivul HDMI , este recomandat în majoritatea situațiilor. Dacă camera nu poate determina intervalul corect de ieșire a semnalului video RGB pentru dispozitivul HDMI , puteți alege dintre următoarele opțiuni:

 • [ Gamă limitată ]: Pentru dispozitive cu un interval de intrare a semnalului video RGB de la 16 la 235. Alegeți această opțiune dacă observați o pierdere a detaliilor în umbre.
 • [ Gamă completă ]: Pentru dispozitive cu un interval de intrare a semnalului video RGB de la 0 la 255. Alegeți această opțiune dacă observați că umbrele sunt „șterse” sau prea luminoase.
[ Control extern înregistrării ]

Alegerea [ Pornit ] permite utilizarea comenzilor camerei pentru a porni și opri înregistrarea atunci când camera este conectată prin HDMI la un recorder terță parte care acceptă Atomos Open Protocol.

 • Controlul extern al înregistrării este disponibil cu reportofoarele din seria Atomos SHOGUN , NINJA și SUMO . Pentru mai multe informații despre caracteristicile și funcționarea dispozitivului, contactați producătorul sau consultați documentația furnizată împreună cu reportofonul.
 • Afișajul camerei se va opri automat când expiră timpul selectat pentru Setarea personalizată c3 [ Power off delay ] > [ Standby Timer ], terminând ieșirea HDMI . Când înregistrați filme pe un dispozitiv extern, selectați [ Temporizator de așteptare ] și alegeți [ Fără limită ] sau un timp mai lung decât timpul de înregistrare anticipat.
 • O pictogramă va fi afișată pe monitorul camerei când este selectat [ Pornit ]: A este afișat în timpul filmării, B în timpul înregistrării filmelor. În timpul înregistrării, verificați afișajul reportofonului și al reportofonului pentru a vă asigura că înregistrările sunt salvate pe dispozitiv.
 • Rețineți că selectarea [ Pornit ] poate perturba redarea filmării către dispozitiv.
[ Adâncimea datelor de ieșire ] Alegeți o adâncime de biți pentru ieșirea HDMI .
[ Opțiuni de ieșire N-Log/HDR (HLG) ]

Păstrați detaliile în lumini și umbre și evitați culorile suprasaturate atunci când înregistrați filme. [ N-Log ] este destinat filmărilor care vor fi clasificate în culori în timpul post-producției. [ HDR (HLG) ] este folosit pentru a înregistra imagini în format HLG pentru aplicații precum transmisia HDR.

 • Opțiunile selectate apar pe afișajul de fotografiere.
 • Filmările vor fi înregistrate direct pe dispozitivul extern. Nu poate fi salvat pe cardul de memorie al camerei.
 • Această opțiune este disponibilă numai când este selectat [ 10 biți ] pentru [ Adâncime date de ieșire ].
 • Valorile minime disponibile pentru elementele [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] și [ Sensibilitate ISO (Mod M) ] din meniul de filmare sunt ISO 1600 și, respectiv, ISO 800; maximul pentru ambele este ISO 25600 (Z 7II) sau 51200 (Z 6II).

[ Vizualizare asistență ]

Alegeți [ Activat ] pentru o previzualizare live a materialului video înregistrat cu [ N-Log ] sau [ HDR (HLG) ] selectat pentru [ Opțiuni de ieșire N-Log/HDR (HLG) ], dar rețineți că culorile din previzualizare sunt simplificate pentru contrast sporit. Acest lucru nu are niciun efect asupra filmărilor înregistrate efectiv.

Fără ieșire HDMI

Ieșirea HDMI nu este disponibilă când:

 • 1920 × 1080 120p, 1920 × 1080 100p sau 1920 × 1080 slow-motion este selectat pentru dimensiunea cadrului/rata de cadre sau
 • camera este în modul film și este conectată la un computer care rulează Camera Control Pro 2

[ 10 biți ] Selectat pentru [ Adâncimea datelor de ieșire ]

 • Semnalul HDMI va fi transmis la o adâncime de biți de 10 biți numai către recordere HDMI care acceptă această opțiune.
 • Indiferent de opțiunea selectată pentru modul monitor, afișajul va comuta pe monitorul camerei și vizorul se va opri.
 • Când este selectat 3840 × 2160 pentru dimensiunea cadrului filmului:

  • filmele nu vor fi înregistrate pe cardurile de memorie introduse în cameră și
  • unghiul de vedere la fotografierea în format DX cu Z 7II va fi redus la aproximativ 90%. Unghiul de vedere pentru Z 6II este redus la aproximativ 90% indiferent de format.
 • Indicatorii de pe monitorul camerei vor fi afișați la rezoluție scăzută.
 • Nicio fotografie nu va fi înregistrată când butonul de declanșare este apăsat până la capăt.
 • Reducerea vibrațiilor electronice este dezactivată.
 • Setări pentru dimensiunea cadrelor/viteza cadrelor de 3840 × 2160; 60p sau 3840 × 2160; 50p nu sunt disponibile pentru ieșirea filmării prin HDMI . Dacă 3840 × 2160; 60p sau 3840 × 2160; 50p a fost selectat înainte de a începe înregistrarea, filmarea va fi redată la 3840 × 2160; 30p sau 3840 × 2160; 25p, respectiv.

3840 × 2160; 60p/50p

Ieșire filmare către recordere externe cu 3840 × 2160; 60p sau 3840 × 2160; 50p selectat pentru dimensiunea cadrului/rata de cadre nu este scos la o rată de cadre de 60 sau 50 fps. Camera selectează automat [ 1080p (progresiv) ] pentru [ HDMI ] > [ Rezoluție ieșire ] în meniul de configurare, chiar dacă ultima opțiune selectată de utilizator este [ 2160p (progresiv) ].

Ieșire HLG

Reproducerea optimă a culorilor poate fi obținută numai dacă dispozitivul de stocare, computerul, monitorul, sistemul de operare, software-ul și alte echipamente acceptă HDR (HLG). Dacă se primește un semnal de la dispozitivul conectat care indică faptul că acesta acceptă HDR (HLG), camera va răspunde cu un identificator „gamma: HLG”.

Zoom

 • Mărirea afișajului în modul film face ca camera să selecteze automat [ 1080p (progresiv) ] pentru [ HDMI ] > [ Rezoluție ieșire ] în meniul de configurare, chiar dacă ultima opțiune selectată de utilizator este [ 2160p (progresiv) ] .
 • Zoomul afișajului nu va fi disponibil în timpul înregistrării filmului dacă sunt îndeplinite toate următoarele condiții:

  • Ieșirea HDMI este activată cu [ 10 biți ] selectat pentru [ Adâncime date de ieșire ],
  • 3840 × 2160 este selectat pentru dimensiunea cadrului sau [ N-Log ] sau [ HDR (HLG) ] selectat pentru [ Opțiuni de ieșire N-Log/HDR (HLG) ] și
  • filmarea este înregistrată pe un recorder extern.