Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Livrare energie USB

Butonul G U B meniul de configurare

Alegeți dacă adaptoarele AC de încărcare opționale sau computerele conectate prin USB pot fi utilizate pentru alimentarea camerei (livrarea energiei USB ). Alimentarea USB permite utilizarea camerei, limitând consumul de energie a bateriei.

Opțiune Descriere
[ Activați ] Aparatul foto consumă energie de la dispozitivele conectate când este pornită. Dispozitivele conectate vor furniza energie și atunci când camera este oprită dacă încărcarea Bluetooth este în curs sau dacă indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins.
[ Dezactivare ] Camera nu consumă energie de la dispozitivele conectate în niciun moment.
  • Alimentarea aparatului foto va fi alimentată numai atunci când bateria este introdusă.
  • O pictogramă de livrare a energiei USB apare pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control atunci când camera este alimentată de o sursă externă.
  • Pentru mai multe informații, consultați „Încărcarea adaptoarelor AC” ( 0 Încărcarea adaptoarelor AC ).

Computer USB Power Delivery

  • Înainte de a utiliza un computer pentru a alimenta camera, verificați dacă computerul este echipat cu un conector USB de tip C. Utilizați un cablu USB UC-E25 (disponibil separat) pentru a conecta camera la computer.
  • În funcție de model și de specificațiile produsului, unele computere nu vor furniza curent pentru alimentarea camerei.

„Livrarea energiei” versus „încărcare”

Alimentarea cu energie pentru operațiunile camerei este denumită „livrare a energiei”, în timp ce termenul „încărcare” este folosit atunci când alimentarea este furnizată numai pentru a încărca bateria camerei. Condițiile în care energia furnizată de dispozitivele externe este utilizată pentru alimentarea camerei sau încărcarea bateriei sunt prezentate mai jos.

Opțiune selectată pentru [ Livrare energie USB ] aparat foto Sursă de alimentare externă folosită pentru
[ Activați ] Pe 1 Livrarea energiei
Oprit Încărcare 2
[ Dezactivare ] Pe 1
Oprit Încărcare 2

Include cazurile în care comutatorul de pornire este în poziția „OPRIT”, dar încărcarea Bluetooth este în curs sau indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins.

Bateriile EN-EL15c și EN-EL15b introduse în cameră se vor încărca atunci când camera este conectată la un adaptor AC de încărcare opțional sau prin USB la un computer.