Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

g3: Butonul OK

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți rolul atribuit butonului J în modul film. Indiferent de opțiunea selectată, butonul J poate fi folosit pentru urmărirea focalizării ( 0 AF urmărire subiect ) când [ AF zonă automată ], [ AF zonă automată (oameni) ] sau [ AF zonă automată (animale) ] este selectat pentru modul zonă AF.

Rol Descriere
K [ Selectați punctul central de focalizare ] Apăsarea J selectează punctul central de focalizare.
p [ Zoom activat/dezactivat ] Apăsați J pentru a mări afișajul în zona din jurul punctului de focalizare activ. Apăsați din nou J pentru a reveni la afișajul anterior. Pentru a alege raportul de zoom, evidențiați [ Zoom activat/dezactivat ] și apăsați 2 . Rețineți, totuși, că raportul de zoom este fixat la [ 1:1 (100%) ] în timpul înregistrării filmului.
1 [ Înregistrați filme ] Apăsați J pentru a începe înregistrarea. Apăsați din nou J pentru a termina înregistrarea filmului.
[ Nici unul ] Apăsarea J în timpul fotografierii nu are efect.