Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Butonul c / E (Mod de eliberare/Autodeclanșator).

Alegeți operația efectuată când declanșatorul este eliberat.

Alegerea unui mod de lansare

 • După ce apăsați butonul c ( E ), evidențiați un mod de eliberare folosind selectorul multiplu și apoi apăsați J pentru a selecta opțiunea evidențiată.

 • Opțiunea selectată în prezent este afișată pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control.

Modul Fotografie

Opțiune Descriere
U [ Un singur cadru ] Aparatul foto face o fotografie de fiecare dată când este apăsat butonul de declanșare.
V [ L continuu ]
 • Aparatul foto face fotografii la o rată selectată în timp ce butonul de declanșare este apăsat.
 • Frecvența cadrelor poate fi aleasă apăsând 3 când [ Continuous L ] este evidențiat în meniul modului de eliberare.
 • Alegeți dintre rate de la 1 la 5 fps.
W [ H continuu ] Aparatul foto face fotografii la aproximativ 5,5 fps în timp ce butonul de declanșare este apăsat.
X [ H continuu (extins) ]
 • În timp ce butonul de declanșare este ținut apăsat, camera înregistrează până la aproximativ 10 (Z 7II) sau 14 (Z 6II) cadre pe secundă.
 • Reducerea pâlpâirii nu are efect.
E [ Autodeclanșator ] Faceți fotografii cu autodeclanșatorul ( 0 Autodeclanșatorul ).

Ecranul de fotografiere

 • În modurile continue de viteză mică și continuă de mare viteză, afișajul este actualizat în timp real chiar și în timpul fotografierii.
 • Partea superioară a afișajului de fotografiere se poate estompa când declanșatorul mecanic este utilizat în timpul fotografierii în rafală, dar fotografiile nu sunt afectate.

Rata de avans a cadrelor

Rata de avansare a cadrelor variază în funcție de setările camerei.

Modul de eliberare Calitatea imaginii NEF ( RAW ) adâncime de biți Fotografie tăcută
Oprit Pe
[ L continuu ] JPEG Rata de avans a cadrelor selectată de utilizator Rata de avans a cadrelor selectată de utilizator 1
NEF (RAW) 12 biți
14 biți Rata de avans a cadrelor selectată de utilizator 2
[ H continuu ] JPEG Aproximativ. 5,5 fps

Z 7II: aprox. 4 fps

Z 6II: aprox. 4,5 fps

NEF (RAW) 12 biți
14 biți

Z 7II: aprox. 5 fps

Z 6II: aprox. 5,5 fps

Z 7II: aprox. 3,5 fps

Z 6II: aprox. 4 fps

[ H continuu (extins) ] JPEG

Z 7II: aprox. 10 fps 3

Z 6II: aprox. 14 fps 3

Z 7II: aprox. 8 fps

Z 6II: aprox. 12 fps

NEF (RAW) 12 biți
14 biți

Z 7II: aprox. 9 fps 4

Z 6II: aprox. 10 fps 4

Z 7II: aprox. 6,5 fps

Z 6II: aprox. 8 fps

În cazul lui Z 7II, viteza atunci când este selectat 5 fps este de aproximativ 4 fps. În cazul lui Z 6II, viteza atunci când este selectat 5 fps este de aproximativ 4,5 fps.

În cazul lui Z 7II, viteza atunci când este selectat 4 fps sau mai rapid este de aproximativ 3,5 fps. În cazul lui Z 6II, viteza atunci când este selectat 5 fps este de aproximativ 4 fps.

Rata maximă în modul de focalizare MF sau AF-S sau cu [ AF punct unic ] selectat pentru modul zonă AF în modul de focalizare AF-C . Rata maximă în toate celelalte cazuri este de aproximativ 9 fps (Z 7II) sau 12 fps (Z 6II).

Rata maximă în modul de focalizare MF sau AF-S sau cu [ AF punct unic ] selectat pentru modul zonă AF în modul de focalizare AF-C . Rata maximă în toate celelalte cazuri este de aproximativ 8 fps (Z 7II) sau 9 fps (Z 6II).

Fotografie în explozie

 • În funcție de condițiile de fotografiere și de performanța cardului de memorie, ledul de acces al cardului de memorie se poate aprinde oriunde de la câteva zeci de secunde până la aproximativ un minut. Nu scoateți cardul de memorie în timp ce indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins. Nu numai că orice imagini neînregistrate ar putea fi pierdute, dar camera sau cardul de memorie ar putea fi deteriorate.
 • Dacă aparatul foto este oprit în timp ce indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este aprins, nu se va opri până când toate imaginile din memoria tampon nu au fost înregistrate.
 • Dacă bateria este descărcată în timp ce imaginile rămân în memoria tampon, declanșarea obturatorului va fi dezactivată și imaginile vor fi transferate pe cardul de memorie.

H continuu (extins)

În funcție de setările camerei, expunerea poate varia în mod neregulat în timpul fiecărei explozii. Acest lucru poate fi prevenit prin blocarea expunerii ( 0 Exposure Lock ).

Bufferul de memorie

 • În timp ce butonul de declanșare este apăsat până la jumătate, afișajul numărului de cadre va afișa numărul de imagini care pot fi stocate în memoria tampon.
 • Când tamponul este plin, afișajul va afișa r00 și rata cadrelor va scădea.
 • Numărul afișat este aproximativ. Numărul real de fotografii care pot fi stocate în memoria tampon variază în funcție de setările camerei și de condițiile de fotografiere.

Filme

În modul film, puteți alege operația efectuată atunci când este apăsat butonul de declanșare ( 0 Realizarea fotografiilor în modul Film ).

Opțiune Descriere
U [ Un singur cadru ] Aparatul foto face o fotografie de fiecare dată când este apăsat butonul de declanșare. Cu fiecare film pot fi realizate până la 50 (Z 7II) sau 40 (Z 6II) fotografii.
c [ Continuu ]
 • Aparatul foto realizează fotografii timp de până la 3 s (Z 7II) sau 2 s (Z 6II) în timp ce butonul de declanșare este apăsat.
 • Frecvența cadrelor variază în funcție de opțiunea selectată pentru [ Dimensiune cadre/viteză cadre ] din meniul de înregistrare a filmului.
 • În timp ce filmarea este în desfășurare, va fi făcută o singură fotografie de fiecare dată când este apăsat butonul de declanșare.

Autodeclanșatorul

În modul autodeclanșator, apăsarea butonului de declanșare pornește un temporizator și se face o fotografie când expiră temporizatorul.

 1. Apăsați butonul c ( E ), evidențiați [ Autodeclanșator ] folosind selectorul multiplu și apăsați 3 .

 2. Alegeți întârzierea de declanșare și numărul de fotografii dorite folosind selectorul multiplu.

  Apăsați J pentru a selecta opțiunea evidențiată.

 3. Încadrați fotografia și focalizați.

  Temporizatorul nu va porni dacă declanșatorul nu poate fi eliberat, așa cum poate fi cazul, de exemplu, dacă aparatul foto nu poate focaliza atunci când AF-S este selectat pentru modul de focalizare.

 4. Porniți cronometrul.

  • O pictogramă E apare pe afișajul de fotografiere când autodeclanșatorul este activat.
  • Apăsați butonul de declanșare până la capăt pentru a porni temporizatorul; lampa autodeclanșatorului va începe să clipească. Lampa nu mai clipește cu două secunde înainte ca temporizatorul să expire.

Efectuarea mai multor fotografii

Numărul de fotografii efectuate și intervalul dintre fotografii pot fi selectate utilizând setarea personalizată c2 [ Autodeclanșator ].