Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

AWL optic/radio

Pentru AWL optic și radio simultan, atașați un WR-R10 și montați un SU-800 sau un bliț principal care acceptă controlul optic al blițului ( SB-910 , SB-900 , SB-800 , SB-700 sau SB-500 ) pe pantoful pentru accesorii.

  • Stabiliți conexiuni între WR-R10 și toate unitățile bliț controlate radio ( 0 Stabilirea unei conexiuni wireless ).
  • Dacă un SB-500 este montat pe pantoful accesoriului camerei, selectați [ Optical/radio AWL ] pentru [ Opțiuni bliț fără fir ]. Cu alte unități bliț sau SU-800 , [ Opțiuni bliț fără fir ] este setat automat la [ Optic/radio AWL ].
  • Singura opțiune disponibilă pentru [ Control de la distanță bliț ] va fi [ Bliț de grup ].

  • Unitățile de blitz la distanță pot fi plasate în până la șase grupuri (de la A la F). Plasați unitățile controlate optic în grupurile A până la C și unitățile controlate radio în grupurile D până la F. Pentru a afișa opțiunile pentru grupurile D până la F, apăsați 1 sau 3 în afișajul [ Opțiuni bliț grup ].