Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Funcția de slot secundar

Butonul G U C meniul de fotografiere

Alegeți rolul jucat de card în slotul secundar atunci când două carduri de memorie sunt introduse în cameră.

Opțiune Descriere
P [ Debordare ] Cardul din slotul secundar este utilizat numai atunci când cardul din slotul principal este plin.
Q [ Backup ] Fiecare imagine este înregistrată de două ori, o dată pe cardul din slotul principal și din nou pe cardul din slotul secundar.
R [ RAW primar - JPEG secundar ]
  • Copiile NEF ( RAW ) ale fotografiilor realizate la setările NEF ( RAW ) + JPEG sunt înregistrate numai pe cardul din slotul principal, JPEG se copiază numai pe cardul din slotul secundar.
  • Imaginile realizate cu alte setări de calitate a imaginii sunt înregistrate de două ori la aceeași setare, o dată pe cardul din slotul principal și din nou pe cardul din slotul secundar.

[ RAW primar - JPEG secundar ]

Dacă este selectat [ Activat ] pentru [ Expunere multiplă ] > [ Salvare imagini individuale ( NEF ) ] în meniul de fotografiere sau dacă [ Activat ] este selectat pentru [ HDR (interval dinamic ridicat) ] > [ Salvare imagini individuale ( NEF ) ] în meniul de fotografiere, copiile neprocesate ale fotografiilor individuale NEF ( RAW ) care alcătuiesc fiecare expunere multiplă sau imagine HDR vor fi înregistrate pe ambele carduri de memorie împreună cu compozitul JPEG , indiferent de opțiunea selectată pentru calitatea imaginii.

[ Backup ] și [ RAW primar - JPEG secundar ]

Declanșarea obturatorului este dezactivată când oricare dintre carduri este plin.

Vizualizarea fotografiilor cu format dublu

  • Utilizați elementul [ Slot PB de înregistrare în format dublu ] din meniul de redare pentru a alege slotul din care sunt redate fotografiile în format dublu.
  • Când vizualizați fotografii cu format dublu, puteți vizualiza cealaltă copie folosind [ Salt la copierea pe alt card ] din meniul i .

Ștergerea copiilor

Când ștergeți imaginile înregistrate folosind [ Backup ] sau [ RAW primar - JPEG secundar ], aveți opțiunea de a șterge fie ambele copii, fie numai copia de pe card în slotul curent.

  • Apăsând O când o imagine creată folosind oricare dintre aceste opțiuni este selectată în timpul redării, se afișează un mesaj de confirmare.
  • Pentru a șterge doar copia de pe card în slotul curent, evidențiați [ Imagine selectată ] și apăsați din nou O Copia de pe cardul rămas nu este ștearsă.
  • Pentru a șterge ambele copii, evidențiați [ Aceleași imagini pe w și x ] și apăsați O .