Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Mărci comerciale și licențe

 • CFexpress este o marcă comercială a Asociației CompactFlash din Statele Unite și din alte țări.
 • NVM Express este o marcă comercială a NVM Express Inc. în Statele Unite şi în alte ţări.
 • XQD este o marcă comercială a Sony Corporation.
 • Siglele SD, SDHC și SDXC sunt mărci comerciale ale SD-3C, LLC.
 • Windows este fie o marcă comercială înregistrată, fie o marcă comercială a Microsoft Corporation în Statele Unite și/sau în alte țări.
 • Apple ® , App Store ® , siglele Apple , iPhone ® , iPad ® , Mac și macOS sunt mărci comerciale ale Apple Inc. înregistrate în SUA și/sau în alte țări.
 • Android , Google Play și sigla Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC. Robotul Android este reprodus sau modificat din lucrări create și partajate de Google și utilizate conform termenilor descriși în Licența de atribuire Creative Commons 3.0 .
 • IOS este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Cisco Systems, Inc., în Statele Unite și/sau în alte țări și este utilizată sub licență.
 • HDMI , sigla HDMI și High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing, LLC.

 • Marca verbală și sigla Bluetooth ® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Nikon este sub licență.
 • Wi-Fi și sigla Wi-Fi sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance.
 • Toate celelalte denumiri comerciale menționate în acest manual sau în celelalte documentații furnizate împreună cu produsul dumneavoastră Nikon sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale deținătorilor respectivi.

Utilizarea insigna Made for Apple înseamnă că un accesoriu a fost proiectat pentru a se conecta special la produsele Apple identificate în ecuson și a fost certificat de dezvoltator pentru a îndeplini standardele de performanță Apple . Apple nu este responsabil pentru funcționarea acestui dispozitiv sau pentru conformitatea acestuia cu standardele de siguranță și de reglementare. Vă rugăm să rețineți că utilizarea acestui accesoriu cu un produs Apple poate afecta performanța wireless.

Licență FreeType ( FreeType2 )

Porțiuni din acest software sunt drepturile de autor © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Toate drepturile rezervate.

Licență MIT ( HarfBuzz )

Porțiuni din acest software sunt drepturile de autor © 2018 The HarfBuzz Project ( https://www.freedesktop.org/wiki/Software/ HarfBuzz ). Toate drepturile rezervate.

Unicode® Character Database License (Baza de date Unicode Character)

Software-ul pentru acest produs folosește software-ul open source Unicode® Character Database License . Termenii licenței software sunt după cum urmează:

NOTIFICARE DE DREPT DE AUTOR ȘI PERMISIUNE

Copyright © 1991-2020 Unicode , Inc. Toate drepturile rezervate.

Distribuit conform Termenilor de utilizare în
https://www.unicode.org/copyright.html .

Prin prezenta se acordă permisiunea, în mod gratuit, oricărei persoane care obține o copie a fișierelor de date Unicode și a oricărei documentații asociate („Fișierele de date”) sau software-ul Unicode și orice documentație asociată („Software-ul”) pentru a trata fișierele de date. sau Software-ul fără restricții, inclusiv, fără limitare, drepturile de a utiliza, copia, modifica, îmbina, publica, distribui și/sau vinde copii ale Fișierelor de date sau ale Software-ului și de a permite persoanelor cărora le sunt furnizate Fișierele de date sau Software-ul să facă deci, cu conditia ca fie

 1. această notificare privind drepturile de autor și permisiunea apare împreună cu toate copiile fișierelor de date sau ale software-ului sau
 2. această notificare privind drepturile de autor și permisiunea apar în documentația asociată.

FIȘIERELE DE DATE ȘI SOFTWARE-UL SUNT FURNIZATE „AȘA CARE”, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANȚII DE VANTABILITATE, ADECVENȚĂ PENTRU UN ANUMIT SCOP ȘI NEÎNCĂLCAREA DREPTURILE TERȚILOR ÎNTREPRINDERI. DEȚINĂRUL SAU DEȚINĂTORII INCLUși ÎN ACEST NOTIFICARE RĂSPUNDE PENTRU ORICE RECLAȚIUNE SAU ORICE DAUNE SPECIALE, INDIRECTE SAU CONSECENȚIALE, SAU ORICE DAUNE REZULTATE DIN PIERDEREA UTILIZĂRII, DATELOR SAU PROFITURILOR, FIEA ÎNTR-O ACȚIUNE DE CONTRACT, SAU ALTELE ACȚIUNE DE SAU ÎN LEGĂTARE CU UTILIZAREA SAU PERFORMANȚA FIȘIERELOR DE DATE SAU A SOFTWARE-ULUI.

Cu excepția cazurilor menționate în această notificare, numele deținătorului drepturilor de autor nu va fi folosit în publicitate sau în alt mod pentru a promova vânzarea, utilizarea sau alte tranzacții în aceste fișiere de date sau software fără autorizarea prealabilă în scris a deținătorului drepturilor de autor.

AVC Patent Portfolio License

ACEST PRODUS ESTE LICENȚAT CU LICENȚĂ DE PORTOFOLIU DE BREVETE AVC PENTRU UTILIZAREA PERSONALĂ ȘI NECOMERCIALĂ A UNUI CONSUMATOR PENTRU (i) CODIFICAREA VIDEO-ULUI ÎN CONFORMITATE CU STANDARDUL AVC (“AVC VIDEO”) ȘI/SAU (ii) DECODIFICAREA VIDEO AVC CARE A FOST CODIFICAT DE UN CONSUMATOR ANGAJAT ÎNTR-O ACTIVITATE PERSONALĂ ȘI NECOMERCIALĂ ȘI/SAU A FOST OBȚINUT DE LA UN FURNIZOR DE VIDEO LICENȚAT PENTRU A FURNIZA VIDEO AVC. NU SE ACORDĂ ȘI NU VA FI IMPLICITĂ NICIO LICENȚĂ PENTRU ORICE ALTĂ UTILIZARE. INFORMAȚII SUPLIMENTARE POT FI OBȚINUTE DE LA MPEG LA, LLC VEZI

https://www.mpegla.com

Licență BSD (Driver NVM Express )

Licența pentru software-ul open-source inclus în driverul NVM Express al camerei este următoarea:

https://imaging.nikon.com/support/pdf/LicenseNVMe.pdf