Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

f6: Eliberați butonul pentru a utiliza cadranul

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Selectarea [ Da ] permite ajustările care se fac în mod normal ținând apăsat un buton și rotind un selector de comandă, să fie făcute prin rotirea selectorului de comandă după eliberarea butonului. Aceasta se termină când butonul este apăsat din nou, butonul de declanșare este apăsat la jumătate sau temporizatorul de așteptare expiră.

 • [ Butonul de eliberare pentru a utiliza cadranul ] se aplică butoanelor E și S
 • [ Butonul de eliberare pentru a utiliza cadranul ] se aplică și comenzilor cărora le-au fost atribuite anumite roluri utilizând Setări personalizate f2 sau g2 [ Comenzi personalizate ] și f9 sau g7 [ Atribuire butoane MB-N11 ]. Rolurile în cauză sunt indicate în tabelul de mai jos.

  Rol Poate fi atribuit utilizând setările personalizate
  f2 f9 g2 g7
  J [ Alegeți zona imaginii ] 4 4 4
  8 [ Calitate/dimensiune imaginii ] 4
  m [ Balans de alb ] 4 4
  h [ Setați Picture Control ] 4 4
  y [ D-Lighting activ ] 4 4
  w [ Contorizare ] 4 4 4
  I / Y [ Mod bliț/compensare ] 4 4
  z [ Mod focalizare/mod zonă AF ] 4 4 4
  t [ Bracketing automat ] 4
  $ [ Expunere multiplă ] 4
  2 [ HDR (gamă dinamică înaltă) ] 4
  z [ Mod de întârziere expunere ] 4 4
  $ [ Spd obturator și blocare diafragmă ] 4 4
  W [ Focus peaking ] 4 4
  w [ Alegeți numărul obiectivului fără CPU ] 4
  H [ Sensibilitatea microfonului ] 4
  E [ Compensarea expunerii ] 4 4
  9 [ Sensibilitate ISO ] 4 4