Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Prezentare de diapozitive

Butonul G U D meniul de redare

Vizualizați o prezentare de diapozitive; imaginile sunt afișate în ordinea înregistrate. Imaginile din folderul selectat în prezent pentru [ Dosar redare ] ( 0 Dosar redare ) vor fi afișate una câte una, în ordinea înregistrării.

Opțiune Descriere
[ Începe ] Începeți prezentarea de diapozitive.
[ Tipul imaginii ]
  • Alegeți tipul de imagine afișată.
  • Selectați [ După evaluare ] pentru a vizualiza numai imaginile cu evaluări selectate. Evidențiați evaluări și apăsați 2 pentru a selecta ( M ) sau deselecta ( U ).
[ Interval de cadre ] Alegeți cât timp va fi afișată fiecare imagine.

Vizualizarea prezentărilor de diapozitive

Pentru a începe expunerea de diapozitive, evidențiați [ Start ] și apăsați J . Următoarele operațiuni pot fi efectuate în timp ce spectacolul este în desfășurare:

La Descriere
Sari înapoi/sări înainte Apăsați 4 pentru a reveni la cadrul anterior, 2 pentru a trece la cadrul următor.
Vedeți informații suplimentare despre fotografie Apăsați 1 sau 3 pentru a alege informațiile despre fotografie afișate. Pentru a ascunde informațiile despre fotografie, selectați [ Nici unul (numai imaginea) ].
Pauză Apăsați J pentru a întrerupe prezentarea de diapozitive. Pentru a reporni, evidențiați [ Restart ] și apăsați J .
Reglați volumul Apăsați X pentru a crește volumul, W ( Q ) pentru a reduce.
Ieșiți în meniul de redare Apăsați G pentru a încheia prezentarea de diapozitive și a reveni la meniul de redare.
Ieși în modul de redare Apăsați K pentru a încheia prezentarea de diapozitive și a reveni la afișajul de redare.
Reluați filmarea Apăsați butonul de declanșare până la jumătate pentru a reveni la modul de fotografiere.

Un dialog este afișat când spectacolul se termină. Pentru a reporni, evidențiați [ Restart ] și apăsați J . Pentru a încheia emisiunea, evidențiați [ Ieșire ] și apăsați J .