Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Caracteristici disponibile cu versiunea de firmware „C” 1.60

Moduri de monitorizare „Prioritizare vizor”.

Modul de monitor [ Prioritizare vizor ] a fost înlocuit cu [ Prioritizare vizor (1) ] și [ Prioritizare vizor (2) ].

 • În modul [ Prioritizare vizor (1) ], vizorul se aprinde numai când vă uitați prin el. Acest comportament este identic cu cel pentru [ Prioritize viewfinder ] din versiunile anterioare ale firmware-ului camerei „C”.
 • În modul [ Prioritizare vizor (2) ], vizorul se va porni atât când vă uitați prin el, cât și pentru câteva secunde după ce aparatul foto este pornit, butonul de declanșare este apăsat la jumătate sau butonul AF-ON este apăsat. presat.
 • Opțiunea [ Prioritizare vizor ] pentru [ Limitare selecție mod monitor ] din meniul de configurare a fost, de asemenea, înlocuită cu opțiunile [ Prioritizare vizor (1) ] și [ Prioritizare vizor (2) ].
 • Dacă este selectat [ Prioritizare vizor (1) ] sau [ Prioritizare vizor (2) ] când monitorul este înclinat, dacă vă puneți ochii pe cameră nu va declanșa vizorul.

Noi setări de previzualizare pentru fotografia flash

[ Întotdeauna ] și [ Numai când blițul nu este utilizat ] au fost adăugate la opțiunile disponibile pentru Setarea personalizată d9 [ Aplicați setările la vizualizarea live ] > [ Activat ].

Opțiune Descriere
[ Activat ]

Efectele modificărilor aduse setărilor, cum ar fi balansul de alb, controlul imaginii și compensarea expunerii sunt vizibile pe afișajul de fotografiere. Apăsând 2 când [ Pornit ] este evidențiat, se afișează opțiunile [ Întotdeauna ] și [ Numai când blițul nu este utilizat ].

 • [ Întotdeauna ]: Efectele setărilor sunt vizibile și atunci când o unitate bliț este atașată și gata de declanșare.

  • Această setare este recomandată atunci când afișajul este utilizat pentru ajustări ale expunerii de fundal.
  • Subiectul principal poate apărea întunecat pe afișajul de fotografiere.
 • [ Numai când blițul nu este utilizat ]: luminozitatea afișajului este ajustată pentru ușurință de vizualizare (conform [ Oprit ]) atunci când o unitate bliț este atașată și gata de declanșare. Efectele setărilor asupra culorilor sunt vizibile indiferent.
[ Dezactivat ]
 • Efectele modificărilor aduse setărilor, cum ar fi balansul de alb, controlul imaginii și compensarea expunerii, nu sunt vizibile pe afișajul de fotografiere. Culoarea, luminozitatea și alte setări sunt ajustate pentru ușurință de vizualizare în timpul perioadelor prelungite de utilizare.
 • O pictogramă g va apărea pe afișajul de fotografiere.

Nouă setare personalizată: d10 „Culori calde de afișare”

O opțiune [ Culori calde de afișare ] a fost adăugată la meniul Setări personalizate la poziția d10. Utilizați culori mai calde cu luminozitate redusă în afișajele de fotografiere, meniu și/sau redare. Acest lucru face afișajele mai ușor de vizualizat cu o viziune adaptată la mediile întunecate în timpul fotografierii astronomice și altele asemenea.

Opțiune Descriere
[ Opțiuni de culoare caldă pentru afișaj ]

Alegeți dintre următoarele opțiuni.

 • [ Mod 1 ]: Folosiți culori mai calde în afișajele de fotografiere, meniu și redare.
 • [ Mod 2 ]: Folosiți culori mai calde în afișajul meniului. Culorile mai calde sunt, de asemenea, folosite pentru pictograme și alte informații din afișajele de fotografiere și redare, dar nu pentru vizualizarea prin obiectiv sau conținutul imaginilor în sine.
 • [ Dezactivat ]: culorile calde nu sunt utilizate.
[ Luminozitatea afișajului în culori calde ] Apăsați 1 sau 3 pentru a regla luminozitatea afișajului cu culori calde. Alegeți valori mai mari pentru luminozitate crescută, valori mai mici pentru luminozitate redusă.

Nouă setare personalizată: d11 „Cadru imagine”

O opțiune [ Cadru imagine ] a fost adăugată la meniul Setări personalizate la poziția d11. Selectați [ Dezactivat ] pentru a ascunde chenarul alb din jurul afișajelor de fotografiere din monitor și vizor.

Setări personalizate renumerotate

Odată cu adăugarea setărilor personalizate d10 [ Culori calde de afișare ] și d11 [ Cadru imagine ], [ Afișare grilă de încadrare ], [ Vârf focalizare ] și [ Vizualizare tot în modul continuu ] Setările personalizate au fost renumerotate așa cum se arată.

Nouă setare personalizată: g7 „Indicator cadru roșu REC”

O opțiune [ Indicator cadru REC roșu ] a fost adăugată la meniul Setări personalizate la poziția g7. Dacă este selectat [ Pornit ], va apărea un chenar roșu în jurul afișajului de fotografiere în timp ce filmarea este în curs. Acest lucru ajută la prevenirea fotografiilor ratate, avertizându-vă când înregistrarea este în curs.

Setare personalizată renumerotată

Odată cu adăugarea [ Red REC frame indicator ] în poziția g7, [ Assign MB-N11 buttons ] este acum numerotat g8.

Opțiune nouă pentru meniul de configurare: „Dimensiunea afișajului Finder (Photo Lv)”

La meniul de configurare a fost adăugată opțiunea [ Dimensiunea afișajului Finder (foto Lv) ]. Alegeți o mărire pentru afișarea vizorului dintre [ Standard ] și [ Mic ]. Selectarea [ Mic ] facilitează vizualizarea întregului subiect.