Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Fotografiere cu reducerea pâlpâirii

Butonul G U C meniul de fotografiere

Când este selectat [ Pornit ], reduceți efectele pâlpâirii de la surse de lumină precum lămpile fluorescente sau cu vapori de mercur.

 • Pâlpâirea poate cauza expunere neuniformă sau (în fotografiile realizate în moduri de eliberare continuă) expunere sau colorare inconsecventă.
 • Rețineți că rata cadrelor pentru fotografierea în rafală poate scădea sau deveni neregulată atunci când este selectat [ Pornit ].

Fotografiere cu reducere a pâlpâirii în meniul Fotografiere

 • În funcție de sursa de lumină, reducerea pâlpâirii poate întârzia ușor răspunsul declanșatorului.
 • Reducerea pâlpâirii poate detecta pâlpâirea la 100 și 120 Hz (asociată, respectiv, cu surse de curent alternativ de 50 și 60 Hz). Este posibil ca rezultatele dorite să nu fie atinse dacă frecvența sursei de alimentare se modifică în timpul fotografierii în rafală.
 • Este posibil ca pâlpâirea să nu fie detectată sau este posibil ca rezultatele dorite să nu fie obținute în funcție de sursa de lumină și de condițiile de fotografiere, de exemplu în cazul scenelor care sunt puternic iluminate sau au fundal întunecat.
 • Rezultatele dorite pot să nu fie obținute și cu afișaje de iluminat decorativ și alte iluminate non-standard.

[ Fotografiere cu reducerea pâlpâirii ] în meniul Fotografiere: Restricții

Elementul [ Fotografiere cu reducerea pâlpâirii ] din meniul de fotografiere nu are efect în anumite condiții, inclusiv atunci când:

 • [ Continuu H (extins) ] este selectat pentru modul de eliberare
 • [ Pornit ] este selectat pentru [ Fotografie silențioasă ] în meniul de fotografiere
 • [ Activat ] este selectat pentru [ Fotografie silențioasă ] în submeniul respectiv în timpul fotografierii cu temporizator de interval, înregistrării filmelor în interval de timp sau deplasării focalizării
 • HDR este activat
 • Modul de întârziere a expunerii este activat