Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Conectarea la rețele folosind WT-7

WT-7

Când este atașat la cameră, transmițătorul fără fir opțional WT-7 poate fi utilizat pentru a se conecta la computere, servere ftp sau alte dispozitive prin Ethernet sau rețele fără fir.

Înainte de a conecta WT-7

  • Înainte de a conecta WT-7, confirmați că firmware-ul pentru cameră și WT-7 au fost actualizate la cele mai recente versiuni.
  • Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Nikon pentru regiunea dvs. ( 0 Life- Long Learning ).

Ce poate face WT-7 pentru tine

Folosind WT-7, puteți:

Încărcați fotografii și filme existente pe un server ftp sau pe computer

Nu numai că puteți copia imagini pe computere (mod transfer de imagini), le puteți încărca și pe serverele ftp (modul de încărcare ftp). Pozele pot fi încărcate pe măsură ce sunt făcute.

Controlați camera și faceți fotografii de la distanță de pe un computer

Instalarea Camera Control Pro 2 (disponibilă separat) pe un computer din rețea vă oferă control complet asupra setărilor camerei și vă permite să faceți fotografii de la distanță și să le salvați direct pe hard diskul computerului (modul de control al camerei).

Controlați camera și faceți fotografii de la distanță dintr-un browser web

Folosind un browser web, puteți controla camera de pe computere din rețea și dispozitive inteligente pentru control de la distanță care nu necesită aplicație dedicată sau software de computer (mod server http).

Conectarea utilizând WT-7

Conectați WT-7 folosind cablul USB furnizat cu camera.

Porniți transmițătorul și selectați [ Transmițător fără fir (WT-7) ] > [ Transmițător fără fir ] > [ Utilizare ] în meniul de configurare a camerei.

  • Pentru informații despre conectarea la rețele folosind un transmițător fără fir WT-7, consultați manualul furnizat cu WT-7.

Opțiuni de meniu pentru WT-7

Toate opțiunile de meniu pentru WT-7 pot fi găsite în meniul de configurare sub [ Transmițător fără fir (WT-7) ]. Pentru mai multe informații, consultați manualul furnizat împreună cu WT-7.