Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Încărcătoare portabile (bănci de alimentare)

Încărcătoarele portabile pot fi folosite pentru a alimenta camera sau pentru a încărca bateria camerei. Următorul tabel listează încărcătoarele portabile care au fost testate și aprobate pentru utilizare, împreună cu numărul aproximativ de fotografii cu care pot fi făcute și numărul aproximativ de ori când bateria camerei poate fi încărcată folosind fiecare dispozitiv.

Producător Număr de model Numărul de fotografii 1 Numărul de taxe 2
Anker PowerCore+ 26800 PD 45W

Z 7II: aprox. 1930

Z 6II: aprox. 1840

Aproximativ. 3

Standardul Asociației pentru Produse pentru Camere și Imagini (CIPA). [ Doar vizor ] selectat pentru modul monitor. Măsurată la 23 °C/73,4 °F (±2 °C/3,6 °F) cu un obiectiv NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S și un card de memorie SONY CEB-G128 în următoarele condiții de testare: o fotografie realizată în mod implicit setări o dată la 30 de secunde. „Numărul de fotografii” este numărul de fotografii care pot fi realizate folosind un încărcător portabil complet încărcat pentru a alimenta o cameră cu o baterie complet încărcată (EN‑EL15c).

De câte ori bateria camerei (EN‑EL15c) poate fi încărcată complet folosind un încărcător portabil la încărcare completă.

  • Singurele baterii care pot fi încărcate de la încărcătoarele portabile sunt EN‑EL15c și EN‑EL15b.
  • Consultați documentația furnizată împreună cu încărcătorul portabil pentru informații despre utilizare.
  • Utilizați un cablu USB cu doi conectori de tip C furnizați împreună cu încărcătorul portabil atunci când utilizați dispozitivul pentru a alimenta camera sau pentru a încărca bateria camerei.
  • Informații actualizate despre încărcătoarele portabile sunt disponibile pe site-ul web al producătorilor. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau regiune.