Λογισμικό

Το ακόλουθο λογισμικό Nikon μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την κάμερα:

Λογισμικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το λογισμικό υπολογιστή της Nikon είναι διαθέσιμο από το Κέντρο λήψης της Nikon. Ελέγξτε την έκδοση και τις απαιτήσεις συστήματος και φροντίστε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Tether : Χρησιμοποιείται για συνδεδεμένη φωτογραφία όταν η κάμερα είναι συνδεδεμένη σε υπολογιστή. Η έκθεση, η ισορροπία λευκού και άλλες ρυθμίσεις της κάμερας μπορούν να προσαρμοστούν εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια στην οθόνη του υπολογιστή.
  • NX Studio * : Προβολή και επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο που τραβήχτηκαν με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό NX Studio για να ρυθμίσετε τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με τις μοναδικές μορφές NEF/NRW (RAW) της Nikon ή να τις μετατρέψετε σε JPEG ή TIFF (επεξεργασία RAW). Το NX Studio μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο με εικόνες RAW αλλά και με φωτογραφίες JPEG και TIFF που έχουν τραβηχτεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon για εργασίες όπως η επεξεργασία καμπυλών τόνου και η βελτίωση της φωτεινότητας και της αντίθεσης.
    1. Οι υπάρχοντες χρήστες θα πρέπει να φροντίσουν να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση, καθώς οι παλαιότερες εκδόσεις ενδέχεται να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη εικόνων από την κάμερα.
  • Βοηθητικό πρόγραμμα ασύρματου πομπού : Το βοηθητικό πρόγραμμα ασύρματου πομπού απαιτείται εάν η κάμερα πρόκειται να συνδεθεί σε δίκτυο. Αντιστοιχίστε την κάμερα με τον υπολογιστή και κατεβάστε φωτογραφίες μέσω Wi-Fi.
  • Webcam Utility : Μια μονάδα που σας επιτρέπει να συνδέσετε την κάμερα σε έναν υπολογιστή με καλώδιο USB και να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ως κάμερα web. Όταν επιλέγετε μια εξωτερική κάμερα σε λογισμικό διαδικτυακής διάσκεψης, εμφανίζεται το "Βοηθητικό πρόγραμμα κάμερας Web". Επιλέξτε το για να το χρησιμοποιήσετε ως κάμερα web. Ελέγξτε τη σελίδα Webcam Utility στο Κέντρο λήψης της Nikon για συμβατές κάμερες, χρήση, περιβάλλον λειτουργίας και προφυλάξεις κατά τη χρήση.

Εφαρμογές για smartphone (tablet).

Οι εφαρμογές για smartphone (tablet) είναι διαθέσιμες από το Apple App Store ® και το Google Play . Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Nikon.

  • SnapBridge : Λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την κάμερα στην έξυπνη συσκευή σας μέσω ασύρματης σύνδεσης.
  • NX MobileAir (προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής)*: Εισαγάγετε φωτογραφίες από μια κάμερα συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω USB και μεταφορτώστε τις ασύρματα σε διακομιστή FTP.
    1. Οι υποστηριζόμενες δυνατότητες και λειτουργικά συστήματα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.