Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Относно това ръководство

Символи

В това ръководство се използват следните символи и конвенции. Използвайте ги, за да намерите информацията, от която се нуждаете.

D Тази икона маркира бележки, информация, която трябва да се прочете, преди да използвате този продукт.
Бакшиш Тази икона маркира съвети, допълнителна информация, която може да намерите за полезна, когато използвате този продукт.
0 Тази икона маркира препратки към други раздели в това ръководство.

Конвенции

  • Това ръководство е за употреба както с Z 7II, така и с Z 6II. Илюстрациите показват Z 6II.
  • Този фотоапарат използва карти с памет CFexpress (тип B), XQD , SD, SDHC и SDXC. Картите с памет от всякакъв тип се наричат в това ръководство „карти с памет“. Когато е необходимо да се прави разлика между различните типове, могат да се използват термините „CFexpress карта с памет“, „ XQD карта с памет“ и „SD карта с памет“.
  • В това ръководство зарядните устройства за батерии се наричат „зарядни устройства за батерии“ или „зарядни устройства“.
  • В това ръководство дисплеят в монитора на фотоапарата и визьора по време на снимане се нарича „дисплей при снимане“; в повечето случаи илюстрациите показват монитора.
  • В това ръководство смартфоните и таблетите се наричат „интелигентни устройства“.
  • В това ръководство терминът „настройки по подразбиране“ се използва за обозначаване на настройките, които са в сила при доставката. Обясненията в това ръководство предполагат, че се използват настройките по подразбиране.

A За вашата безопасност

„За вашата безопасност“ съдържа важни инструкции за безопасност. Не забравяйте да ги прочетете, преди да използвате фотоапарата. За повече информация вижте „За вашата безопасност“ ( 0 За вашата безопасност ).