Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Безшумна фотография

G бутон U C меню за снимане на снимки

Премахнете звуците на затвора по време на снимане ( 0 Безшумна фотография ).

опция Описание
[ Включено ]

Елиминирайте вибрациите, произвеждани от затвора. Използвайте за пейзажи, натюрморти и други статични обекти. Препоръчва се използването на статив.

  • Избирането на [ On ] за [ Silent photography ] не заглушава напълно фотоапарата. Звуците от фотоапарата все още могат да се чуват, например по време на автоматично фокусиране или настройка на блендата, в последния случай най-забележимо при диафрагми, по-малки (т.е. при f-числа, по-високи) от f/5.6.
  • Снимането със светкавица е деактивирано.
  • Намаляването на шума при дълга експозиция е деактивирано.
  • Няма ограничение за броя на снимките, които могат да бъдат направени в един серия, независимо от опцията, избрана за потребителска настройка d2 [ Макс. непрекъснато освобождаване ].
  • Електронният затвор се използва, независимо от опцията, избрана за потребителска настройка d5 [ Тип затвор ].
  • Независимо от настройките, избрани за [ Beep options ] в менюто за настройка, звукови сигнали няма да се чуват, когато фотоапаратът фокусира или докато самоснимачката работи.
  • Разрешаването на безшумна фотография променя скоростта на изпреварване на кадъра за непрекъснати режими на снимане ( 0 Скорост на изпреварване на кадъра ).
[ Изключено ] Деактивирайте безшумната фотография.