Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Преносими зарядни устройства (Power Banks)

Преносимите зарядни устройства могат да се използват за захранване на камерата или за зареждане на батерията на камерата. Следващата таблица изброява преносимите зарядни устройства, които са тествани и одобрени за употреба, заедно с приблизителния брой снимки, с които могат да бъдат направени, и приблизителния брой пъти, през които батерията на фотоапарата може да се зарежда с всяко устройство.

производител Номер на модела Брой изстрели 1 Брой зареждания 2
Анкер PowerCore+ 26800 PD 45W

Z 7II: прибл. 1930 г

Z 6II: прибл. 1840 г

Прибл. 3

Стандарт на Асоциацията за фотоапарати и продукти за изображения (CIPA). [ Само визьор ] избран за режим на монитор. Измерено при 23 °C/73,4 °F (±2 °C/3,6 °F) с обектив NIKKOR Z 24–70 mm f/4 S и карта с памет SONY CEB-G128 при следните тестови условия: една снимка, направена по подразбиране настройки веднъж на всеки 30 сек. „Броят снимки“ е броят снимки, които могат да бъдат направени с помощта на напълно заредено преносимо зарядно устройство за захранване на фотоапарат с напълно заредена батерия (EN‑EL15c).

Колко пъти батерията на фотоапарата (EN‑EL15c) може да бъде напълно заредена с помощта на преносимо зарядно устройство при пълен заряд.

  • Единствените батерии, които могат да се зареждат от преносими зарядни устройства, са EN‑EL15c и EN‑EL15b.
  • Вижте документацията, предоставена с преносимото зарядно устройство за информация относно употребата.
  • Използвайте USB кабел с два конектора тип C, предоставен с преносимото зарядно устройство, когато използвате устройството за захранване на камерата или за зареждане на батерията на камерата.
  • Актуална информация за преносимите зарядни устройства е достъпна на сайта на производителите. Наличността може да варира в зависимост от страната или региона.