Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Слайдшоу

G бутон U D меню за възпроизвеждане

Преглед на слайдшоу; снимките се показват в реда на записване. Снимките в папката, избрана в момента за [ Папка за възпроизвеждане ] ( 0 Папка за възпроизвеждане ), ще бъдат показани една по една в записания ред.

опция Описание
[ Начало ] Стартирайте слайдшоуто.
[ Тип изображение ]
  • Изберете вида на показваната картина.
  • Изберете [ По рейтинг ], за да видите само снимки с избрани рейтинги. Маркирайте оценките и натиснете 2 за да изберете ( M ) или да премахнете избора ( U ).
[ Интервал между кадри ] Изберете колко време ще се показва всяка снимка.

Преглед на слайдшоута

За да стартирате слайдшоуто, маркирайте [ Старт ] и натиснете J Следните операции могат да се извършват, докато шоуто е в ход:

Да се Описание
Прескачане назад/прескачане напред Натиснете 4 за да се върнете към предишния кадър, 2 за да преминете към следващия кадър.
Вижте допълнителна информация за снимката Натиснете 1 или 3 , за да изберете показаната информация за снимката. За да скриете информацията за снимката, изберете [ Няма (само изображение) ].
Пауза Натиснете J , за да поставите на пауза слайдшоуто. За да рестартирате, маркирайте [ Рестартиране ] и натиснете J .
Регулирайте силата на звука Натиснете X , за да увеличите звука, W ( Q ), за да намалите.
Излезте от менюто за възпроизвеждане Натиснете G , за да прекратите слайдшоуто и да се върнете към менюто за възпроизвеждане.
Излезте в режим на възпроизвеждане Натиснете K , за да прекратите слайдшоуто и да се върнете към дисплея за възпроизвеждане.
Възобновете снимането Натиснете бутона за освобождаване на затвора наполовина, за да се върнете в режим на снимане.

Когато шоуто приключи, се показва диалогов прозорец. За да рестартирате, маркирайте [ Рестартиране ] и натиснете J . За да прекратите шоуто, маркирайте [ Изход ] и натиснете J .