Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Забележки

 • Никаква част от ръководствата, включени в този продукт, не може да бъде възпроизвеждана, предавана, преписвана, съхранявана в система за извличане или превеждана на който и да е език под каквато и да е форма, по какъвто и да е начин, без предварителното писмено разрешение на Nikon .
 • Nikon си запазва правото да променя външния вид и спецификациите на хардуера и софтуера, описани в тези ръководства, по всяко време и без предизвестие.
 • Nikon няма да носи отговорност за каквито и да е щети в резултат на използването на този продукт.
 • Въпреки че бяха положени всички усилия, за да се гарантира, че информацията в тези ръководства е точна и пълна, ще сме благодарни, ако уведомите представителя на Nikon във вашия район за всякакви грешки или пропуски (адресът е предоставен отделно).
Бележка относно забраната за копиране или възпроизвеждане

Обърнете внимание, че самото притежаване на материал, който е бил цифрово копиран или възпроизведен чрез скенер, цифрова камера или друго устройство, може да бъде наказуемо от закона.

 • Елементи, забранени от закона за копиране или възпроизвеждане

  Не копирайте и не възпроизвеждайте хартиени пари, монети, ценни книжа, държавни облигации или местни държавни облигации, дори ако тези копия или репродукции са щамповани с „Образец“.

  Копирането или възпроизвеждането на хартиени пари, монети или ценни книжа, които са в обращение в чужда държава, е забранено.

  Освен ако не е получено предварително разрешение от правителството, копирането или възпроизвеждането на неизползвани пощенски марки или пощенски картички, издадени от правителството, е забранено.

  Копирането или възпроизвеждането на печати, издадени от правителството, и на заверени документи, предвидени в закона, е забранено.

 • Предупреждения за определени копия и репродукции

  Правителството е издало предупреждения за копия или репродукции на ценни книжа, емитирани от частни компании (акции, сметки, чекове, ваучери за подарък и др.), карти за пътуване до работното място или билети с купони, освен когато трябва да се предоставят минимум необходими копия за бизнес употреба от фирма. Освен това не копирайте и не възпроизвеждайте паспорти, издадени от правителството, лицензи, издадени от публични агенции и частни групи, лични карти и билети, като пропуски и купони за храна.

 • Спазвайте бележките за авторски права

  Съгласно закона за авторското право снимки или записи на защитени с авторски права произведения, направени с фотоапарата, не могат да се използват без разрешението на притежателя на авторските права. Изключения важат за лична употреба, но имайте предвид, че дори личната употреба може да бъде ограничена в случай на снимки или записи на изложби или изпълнения на живо.

Използвайте само електронни аксесоари на марката Nikon

Фотоапаратите Nikon са проектирани според най-високите стандарти и включват сложни електронни схеми. Само електронните аксесоари на марката Nikon (включително обективи, зарядни устройства, батерии, адаптери за променлив ток и аксесоари за светкавица), сертифицирани от Nikon специално за употреба с този цифров фотоапарат Nikon , са проектирани и доказани, че работят в рамките на изискванията за работа и безопасност на тази електронна схема.

Използването на електронни аксесоари, които не са Nikon , може да повреди фотоапарата и да анулира вашата гаранция Nikon . Използването на презареждаеми литиево-йонни батерии на трети страни, които не носят холографския печат на Nikon , показан вдясно, може да попречи на нормалната работа на фотоапарата или да доведе до прегряване, възпламеняване, спукване или изтичане на батериите.

За повече информация относно аксесоарите на марката Nikon се свържете с местен оторизиран дилър Nikon .

Преди да направите важни снимки

Преди да правите снимки на важни поводи (като например на сватби или преди да вземете фотоапарата на пътуване), направете пробна снимка, за да се уверите, че фотоапаратът функционира нормално. Nikon няма да носи отговорност за щети или пропуснати ползи, които могат да възникнат в резултат на неизправност на продукта.

Учене през целия живот

Като част от ангажимента на Nikon за „учене през целия живот“ за постоянна поддръжка и обучение на продукти, непрекъснато актуализирана информация е достъпна онлайн на следните сайтове:

Посетете тези сайтове, за да сте в крак с най-новата продуктова информация, съвети, отговори на често задавани въпроси (ЧЗВ) и общи съвети относно цифрови изображения и фотография. Допълнителна информация може да бъде налична от представителя Nikon във вашия район. Вижте следния URL адрес за информация за връзка: https://imaging.nikon.com/