Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

f6: Освободете бутона, за да използвате диска

Бутон G U Меню A персонализирани настройки

Избирането на [ Да ] позволява корекции, които обикновено се правят чрез задържане на бутон и завъртане на диск за управление, да бъдат направени чрез завъртане на диска за управление, след като бутонът бъде освободен. Това приключва, когато бутонът се натисне отново, спусъкът се натисне наполовина или таймерът за готовност изтече.

 • [ Бутон за освобождаване, за да използвате диска ] се отнася за бутоните E и S
 • [ Бутон за освобождаване, за да използвате диска ] също се отнася за контроли, на които са присвоени определени роли с помощта на потребителски настройки f2 или g2 [ Персонализирани контроли ] и f9 или g7 [ Присвояване на бутони MB-N11 ]. Въпросните роли са посочени в таблицата по-долу.

  Роля Може да се присвои чрез потребителска настройка
  f2 f9 g2 g7
  J [ Изберете област на изображението ] 4 4 4
  8 [ Качество/размер на изображението ] 4
  m [ Баланс на бялото ] 4 4
  h [ Задайте Picture Control ] 4 4
  y [ Активно D-Lighting ] 4 4
  w [ Измерване ] 4 4 4
  I / Y [ Режим на светкавица/компенсация ] 4 4
  z [ Режим на фокус/Режим на AF зона ] 4 4 4
  t [ Автоматично клиниране ] 4
  $ [ Многократна експозиция ] 4
  2 [ HDR (висок динамичен диапазон) ] 4
  z [ Режим на забавяне на експозицията ] 4 4
  $ [ Скорост на затвора и заключване на блендата ] 4 4
  W [ Пикинг на фокуса ] 4 4
  w [ Изберете номер на обектив без процесор ] 4
  H [ Чувствителност на микрофона ] 4
  E [ Компенсация на експозицията ] 4 4
  9 [ ISO чувствителност ] 4 4