Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Свързване към мрежи с помощта на WT-7

WT-7

Когато е прикрепен към камерата, допълнителният безжичен предавател WT-7 може да се използва за свързване към компютри, ftp сървъри или други устройства през Ethernet или безжични мрежи.

Преди да свържете WT-7

  • Преди да свържете WT-7, потвърдете, че фърмуерът на камерата и WT-7 са актуализирани до най-новите версии.
  • За повече информация посетете уебсайта Nikon за вашия регион ( 0 Учене през целия живот ).

Какво може да направи WT-7 за вас

Използвайки WT-7, вие можете:

Качете съществуващи снимки и филми на ftp сървър или компютър

Не само можете да копирате снимки на компютри (режим на прехвърляне на изображения), можете също да ги качвате на ftp сървъри (режим на качване на ftp). Снимките могат да се качват, както са направени.

Управлявайте камерата и правете снимки дистанционно от компютър

Инсталирането на Camera Control Pro 2 (предлага се отделно) на мрежов компютър ви дава пълен контрол върху настройките на камерата и ви позволява да правите снимки от разстояние и да ги записвате директно на твърдия диск на компютъра (режим на управление на камерата).

Управлявайте камерата и правете снимки дистанционно от уеб браузър

С помощта на уеб браузър можете да управлявате камерата от мрежови компютри и интелигентни устройства за дистанционно управление, което не изисква специално приложение или компютърен софтуер (http сървърен режим).

Свързване чрез WT-7

Свържете WT-7 с помощта на USB кабела, доставен с камерата.

Включете предавателя и изберете [ Безжичен предавател (WT-7) ] > [ Безжичен предавател ] > [ Използване ] в менюто за настройка на фотоапарата.

  • За информация относно свързването към мрежи с помощта на безжичен предавател WT-7 вижте ръководството, предоставено с WT-7.

Опции на менюто за WT-7

Всички опции на менюто за WT-7 могат да бъдат намерени в менюто за настройка под [ Безжичен предавател (WT-7) ]. За повече информация вижте ръководството, предоставено с WT-7.