Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Управление Picture Control

G бутон U C меню за снимане на снимки

Запазете модифицираните Picture Controls като персонализирани Picture Controls.

опция Описание
[ Запазване/редактиране ] Създайте нова персонализирана Picture Control въз основа на съществуваща предварително зададена или персонализирана Picture Control или редактирайте съществуващи персонализирани Picture Controls.
[ Преименуване ] Преименувайте персонализирани Picture Controls.
[ Изтрий ] Изтрийте персонализирани Picture Controls.
[ Зареждане/запазване ] Копирайте персонализирани Picture Controls към и от картата с памет.

Създаване на потребителски Picture Controls

 1. Изберете [ Запазване/редактиране ].

  Маркирайте [ Save/edit ] и натиснете 2 , за да видите [ Choose Picture Control ] опции.

 2. Изберете Picture Control .

  • Маркирайте съществуващ Picture Control и натиснете 2 , за да покажете опциите за редактиране.
  • За да запазите копие на маркирания Picture Control без допълнителна промяна, натиснете J Ще се покажат опциите [ Save as ]; преминете към стъпка 4.

 3. Редактирайте избрания Picture Control .

  • Наличните настройки и техниките за редактирането им са същите като за [ Set Picture Control ].
  • Натиснете J , за да покажете опциите [ Save as ], когато настройките са завършени.
  • За да се откажете от промените и да започнете отначало от настройките по подразбиране, натиснете бутона O

 4. Изберете дестинация.

  Изберете местоназначение за потребителския Picture Control (C-1 до C-9).

 5. Дайте име на Picture Control .

  • Натискането на 2 , когато дестинация е маркирана в предишната стъпка, показва диалоговия прозорец за въвеждане на текст [ Преименуване ].
  • По подразбиране новите Picture Control се наименуват чрез добавяне на двуцифрено число към името на съществуващия Picture Control . Двуцифреното число се задава автоматично.
  • Имената на Custom Picture Control могат да бъдат с дължина до деветнадесет знака. Нови знаци се добавят в позицията на курсора.
  • За да преминете през клавиатурата с главни и малки букви и символи, докоснете бутона за избор на клавиатура.
  • За информация относно редактирането на имената Picture Control вижте „Въвеждане на текст“ ( 0 Въвеждане на текст ).
  • Когато въвеждането приключи, натиснете X , за да запазите новия Picture Control .
  • Новият Picture Control ще бъде добавен към списъка Picture Control .

Оригиналната икона Picture Control

Оригиналната предварително зададена Picture Control , на която се базира персонализираната Picture Control , се обозначава с икона в дисплея за редактиране.

Персонализирани опции Picture Control

Наличните опции с персонализирани Picture Controls са същите като тези, на които е базиран персонализираният Picture Control .

Зареждане/Запазване

Елементът [ Load/save ] в менюто [ Manage Picture Control ] може да се използва за копиране на персонализирани Picture Controls от камерата на карта с памет. Можете също да изтриете персонализирани Picture Controls или да ги копирате от карта с памет във фотоапарата (ако са поставени две карти с памет, ще се използва картата в слота, избран чрез опцията [ Избор на първичен слот ] в менюто за заснемане на снимки).

 • [ Копиране в камера ]: Копирайте (импортирайте) персонализирани Picture Controls от картата с памет към камерата. Picture Controls се копират в персонализирани Picture Controls C-1 до C-9 на фотоапарата и могат да бъдат наименувани по желание.
 • [ Изтриване от картата ]: Изтриване на избрани персонализирани Picture Controls от картата с памет.
 • [ Копиране на карта ]: Копирайте (експортирайте) персонализиран Picture Control от фотоапарата на карта с памет. Маркирайте местоназначение (1 до 99) за избрания Picture Control и натиснете J , за да го експортирате в картата с памет.