Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Преглед на снимки

Възпроизвеждане на цял кадър

Натиснете бутона K , за да видите най-новата снимка на цял кадър на дисплея.

  • Натиснете 4 за да се върнете към предишния кадър, 2 за да преминете към следващия кадър.
  • Натиснете 1 , 3 или бутона DISP , за да видите повече информация за текущата снимка ( 0 Информация за снимка ).

Възпроизвеждане на миниатюри

За да видите множество снимки, натиснете бутона W ( Q ), когато дадена снимка се показва на цял кадър.

  • Броят на показаните снимки се увеличава от 4 до 9 до 72 при всяко натискане на бутона W ( Q ) и намалява при всяко натискане на бутона X
  • Маркирайте снимки с помощта на 1 , 3 , 4 или 2 .

Докоснете контроли

Сензорните контроли могат да се използват, когато снимките се показват на монитора ( 0 Възпроизвеждане ).

Завъртане нагоре

За да покажете „високи“ (портретна ориентация) снимки във вертикална ориентация, изберете [ Вкл. ] за [ Завъртане високо ] в менюто за възпроизвеждане.

Преглед на изображения

Когато [ On ] е избрано за [ Image review ] в менюто за възпроизвеждане, снимките се показват автоматично след заснемане; няма нужда да натискате бутона K

  • Ако е избрано [ On (monitor only) ], снимките няма да се показват във визьора.
  • В непрекъснати режими на снимане, показването започва, когато снимането приключи, като се показва първата снимка в текущата серия.
  • Изображенията не се завъртат автоматично по време на преглед на изображения, дори когато [ Вкл ] е избрано за [ Rotate tall ] в менюто за възпроизвеждане.

Две карти с памет

Ако са поставени две карти с памет, опциите [ Избор на слот и папка ] също могат да се видят чрез натискане на бутона W ( Q ), когато се показват 72 миниатюри.