Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Задайте Picture Control

G бутон U C меню за снимане на снимки

Изберете опции за обработка на изображения (“ Picture Control ”) за нови снимки според сцената или вашето творческо намерение. За повече информация вижте „Менюто i “ под „Задаване на Picture Control “ ( 0 Задаване Picture Control ).

Промяна на Picture Controls от менютата

Съществуващите предварително зададени или персонализирани Picture Controls могат да бъдат модифицирани, за да отговарят на сцената или творческото намерение на потребителя.

 1. Изберете Picture Control .

  Маркирайте желания Picture Control в списъка Picture Control и натиснете 2 .

 2. Редактирайте избрания Picture Control .

  • Натиснете 1 или 3 , за да маркирате желаната настройка ( 0 Настройки Picture Control ). Натиснете 4 или 2 , за да изберете стойност на стъпки от 1, или завъртете диска за подкоманди, за да изберете стойност на стъпки от 0,25.
  • Наличните опции варират в зависимост от избрания Picture Control .
  • За бързо регулиране на нивата за балансирано [ Изостряне ], [ Изостряне в среден диапазон ] и [ Яснота ], маркирайте [ Бързо остро ] и натиснете 4 или 2 .
  • За да се откажете от промените и да започнете отначало от настройките по подразбиране, натиснете бутона O

 3. Запазете промените и излезте.

  Натиснете J за да запазите промените.

Менюто i

 • За да изберете Picture Controls в менюто i , маркирайте [ Set Picture Control ] и натиснете J .
 • Натиснете 4 и 2 , за да изберете Picture Control и натиснете 3 за да покажете настройките Picture Control . Ефектът от всяка промяна може да се види предварително на дисплея.

Управление Picture Control

Модификациите на съществуващите Picture Controls могат да бъдат записани с помощта на елемента [ Manage Picture Control ] в менюто за заснемане на снимки или филми, създавайки персонализирани Picture Controls, които след това могат да бъдат копирани в карта с памет и използвани в съвместим софтуер или споделени между камери от същия модел .