Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Мащабиране при възпроизвеждане

Натиснете X или J , за да увеличите снимките, показани при възпроизвеждане на цял екран. Максималните коефициенти на увеличение за снимки във формат [ FX (36×24) ] са приблизително:

Z 7II : 32× ([ Голям ]), 24 × ([ Среден ]) и 16 × ([ Малък ])

Z 6II : 24× ([ Голям ]), 18 × ([ Среден ]) и 12 × ([ Малък ])

Използване на мащабиране при възпроизвеждане

Да се Описание
Увеличаване/намаляване
  • Натиснете бутона X или използвайте жестове за разтягане, за да увеличите.
  • За да намалите мащаба, натиснете W ( Q ) или използвайте жестове за прищипване.
  • Показва се прозорец за навигация, когато съотношението на увеличение е променено, като видимата в момента област е обозначена с жълта рамка. Лента под прозореца за навигация показва съотношението на увеличение, което става зелено при 1:1 (100%). Навигационният прозорец се изчиства от дисплея след няколко секунди.

Вижте други области на изображението Използвайте мултиселектора или жестовете за плъзгане, за да видите области от изображението, които не се виждат на монитора. Задръжте мултиселектора натиснат, за да превъртите бързо до други области на рамката.
Изберете лица

Лицата, открити по време на мащабиране, се обозначават с бели граници в прозореца за навигация. Завъртете диска за подкоманди или докоснете ръководството на екрана, за да видите други лица.

Вижте други снимки Завъртете главния диск за управление, за да видите същото местоположение в други снимки, без да променяте съотношението на увеличение (избирането на филм отменя увеличението). Можете също да видите други снимки, като докоснете иконата e или f в долната част на дисплея.
Излезте в режим на снимане Натиснете бутона за освобождаване на затвора наполовина или натиснете бутона K , за да излезете.
Преглед на менюта Натиснете бутона G , за да видите менютата.