Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Информация за авторските права

G бутон U B меню за настройка

Добавете информация за авторски права към нови снимки, докато се правят. Информацията за авторските права може да се види в раздела NX Studio [ Информация ].

Изпълнител/авторски права

Въведете имената на фотографа (максимум 36 знака) и притежателя на авторските права (максимум 54 знака). Маркирайте [ Artist ] или [ Copyright ] или натиснете 2 , за да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( 0 Въвеждане на текст ).

Прикачете информация за авторските права

За да прикачите информация за авторски права към следващи снимки, маркирайте [ Attach copyright information ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното поле за отметка се появява отметка ( M ). Натиснете J за да запазите промените и да излезете; информация за авторските права ще бъде приложена към всички следващи снимки.

Информация за авторските права

  • За да предотвратите неоторизирано използване на имената на изпълнителя или притежателя на авторските права, уверете се, че [ Прикачване на информация за авторските права ] не е избрано, преди да заемете или прехвърлите фотоапарата на друго лице. Също така ще трябва да се уверите, че полетата за изпълнител и авторски права са празни.
  • Nikon не поема отговорност за щети или спорове, произтичащи от използването на опцията [ Информация за авторските права ].

Информация за снимката

Информацията за авторските права е включена в данните за снимане, показани на дисплея с информация за снимката.