Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Пестене на енергия (Режим за снимки)

G бутон U B меню за настройка

В режим на снимка, дисплеят за снимане ще затъмни, за да спести енергия приблизително 15 секунди преди изтичането на таймера за режим на готовност.

опция Описание
[ Активиране ] Разрешете пестенето на енергия. Честотата на опресняване на дисплея може да спадне.
[ Деактивиране ] Деактивирайте пестенето на енергия. Имайте предвид, че избирането на [ Disable ] не спира затъмняването на дисплея за снимане няколко секунди преди изтичането на таймера за готовност.

Пестене на енергия (Режим за снимки)

Имайте предвид, че дори когато е избран [ Enable ], пестенето на енергия няма да функционира:

  • ако [ Без ограничение ] е избрано за потребителска настройка c3 [ Забавяне на изключване ] > [ Таймер за готовност ] или ако избраното закъснение е по-малко от 30 секунди,
  • по време на увеличение,
  • докато камерата е свързана към друго устройство чрез HDMI ,
  • докато камерата е свързана и обменя данни с компютър чрез USB , или
  • докато камерата е свързана към променливотоков адаптер.