Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Времеви код

G бутон U 1 меню за заснемане на филм

Изберете дали да записвате времеви кодове, даващи час, минута, секунда и номер на кадър за всеки кадър, когато снимате филми. Времевите кодове са налични само за филми, записани във формат MOV.

опция Описание
[ Запис на времеви кодове ]
  • [ Вкл. ]: Запис на времеви кодове. Времевият код се появява на дисплея за снимане.
  • [ Вкл. (с HDMI изход) ]: Времевите кодове ще бъдат включени в кадрите, записани на външни рекордери, свързани към камерата чрез HDMI кабел. Камерата поддържа мониторни записващи устройства от серията Atomos SHOGUN , NINJA и SUMO .
  • [ Изкл. ]: Часовите кодове не се записват.
[ Метод на преброяване ]
  • [ Record run ]: Времевите кодове се увеличават само докато записът е в ход.
  • [ Свободен ход ]: Времевите кодове се увеличават непрекъснато. Времевите кодове продължават да се увеличават, докато камерата е изключена.
[ Произход на времевия код ]
  • [ Нулиране ]: Нулирайте часовия код на 00:00:00.00.
  • [ Въведете ръчно ]: Въведете часа, минутата, секундата и номера на рамката ръчно.
  • [ Текущо време ]: Задайте часовия код на текущия час, отчетен от часовника на фотоапарата. Преди да продължите, изберете [ Часова зона и дата ] в менюто за настройка и се уверете, че часовникът на фотоапарата е настроен на правилния час и дата.
[ Пускане на рамка ] Изберете [ Вкл. ], за да компенсирате несъответствията между броя на кадрите и действителното време за запис при скорост на кадрите от 30 и 60 fps.

HDMI устройства

Избирането на [ Вкл. (с HDMI изход) ] за [ Запис на времеви кодове ] може да наруши извеждането на заснет материал към HDMI устройства.