Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Функции, налични с фърмуер “C” версия 1.50

Нова “ USB ” опция

Опция [ USB ] е добавена към менюто за настройка. С това допълнение iPhone , работещ с приложението за смартфон NX MobileAir вече може да импортира снимки от камера, свързана чрез USB кабел.

 • Изберете [ MTP/PTP ], когато се свързвате към компютри или устройства Android .
 • Изберете [ iPhone ] само когато се свързвате към iPhone чрез USB-C към Lightning кабел на трета страна, за да използвате NX MobileAir (за информация относно съвместими USB-C към Lightning кабели вижте онлайн помощта за NX MobileAir ).
 • Независимо дали фотоапаратът е свързан към iPhone или не, избирането на [ iPhone ] ще деактивира функциите, изброени по-долу. За достъп до тези функции изберете [ MTP/PTP ].

  • вградени мрежови функции на камерата
  • елемента [ Опции за безжично дистанционно (ML-L7) ] в менюто за настройка
  • захранване на фотоапарата или зареждане на батерията чрез USB (също така няма да можете да захранвате фотоапарата или да зареждате батерията с помощта на допълнителен AC адаптер за зареждане)
 • Приложението NX MobileAir е достъпно от Apple App Store и Google Play .

Нова опционална дистанционна ръкохватка

Камерата вече поддържа опционалното дистанционно захващане MC-N10 . Когато е свързан към камерата, MC-N10 може да се използва за задачи като заснемане на филми, фотография и регулиране на настройките на камерата.

 • MC-N10 се доставя оборудван с розетка за закрепване към оборудване за камера на трета страна. С MC-N10 монтиран на оборудване за камера на трета страна чрез ARRI-съвместим розетен адаптер, можете да поддържате движещи се обекти на фокус, докато панорамирате камерата, за да проследявате движението им, или да използвате нейните удобно разположени контроли, за да регулирате настройки като експозиция и баланс на бялото, без да докосвате камерата.
 • За повече информация относно MC-N10 вижте наличната документация от Центъра за изтегляне Nikon .

  https://downloadcenter.nikonimglib.com/