Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Настройки за ISO чувствителност

G бутон U 1 меню за заснемане на филм

Регулирайте следните настройки за ISO чувствителност за използване в режим на филм.

опция Описание
[ Максимална чувствителност ]
  • Изберете горната граница за автоматичен контрол на ISO чувствителността от стойности между ISO 200 и Hi 2.0.
  • Избраната стойност служи като горна граница за ISO чувствителност в режими P , S и A и когато [ On ] е избрано за [ Auto ISO control (mode M) ] в режим M .
[ Автоматичен ISO контрол (режим M) ]
  • [ Вкл. ]: Активиране на автоматичен контрол на ISO чувствителността в режим M.
  • [ Изключено ]: Използвайте стойността, избрана за [ ISO чувствителност (режим M) ].
  • Независимо от избраната опция, автоматичният контрол на ISO чувствителността се използва в режими, различни от M .
[ ISO чувствителност (режим M) ] Изберете ISO чувствителността за режим M от стойности между ISO 64 (Z 7II) или 100 (Z 6II) и Hi 2.0.

Автоматичен контрол на ISO чувствителността

  • При висока ISO чувствителност „шумът“ (произволно разположени ярки пиксели, мъгла или линии) може да се увеличи.
  • При висока ISO чувствителност фотоапаратът може да има трудности при фокусирането.
  • Горното може да бъде предотвратено, като изберете по-ниска стойност за [ ISO настройки за чувствителност ] > [ Максимална чувствителност ].