Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Отстраняване на неизправности

Решенията на някои често срещани проблеми са изброени по-долу.

  • Информация за отстраняване на неизправности за приложението SnapBridge може да бъде намерена в онлайн помощта на приложението, която можете да видите на:

    https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html

  • За информация относно Wireless Transmitter Utility вижте онлайн помощта на помощната програма.
проблем Решение
Камерата показва TCP/IP грешка. Настройките на връзката изискват корекция. Проверете настройките за хост компютъра или безжичния рутер и коригирайте настройките на камерата по подходящ начин ( 0 Мрежови настройки ).
Фотоапаратът показва грешка „няма карта с памет“. Картата с памет е поставена неправилно или изобщо не е поставена. Уверете се, че картата с памет е поставена правилно ( 0 Поставяне на карти с памет ).
Качването е прекъснато и не може да се възобнови. Качването ще се възобнови, ако камерата се изключи и след това се включи отново ( 0 Качване на снимки ).
Връзката е ненадеждна. Ако [ Автоматично ] е избрано за [ Канал ], когато се свързвате към смарт устройство, изберете [ Ръчно ] и изберете канала ръчно ( 0 Настройки Wi-Fi връзка ).
Ако камерата е свързана към компютър в инфраструктурен режим, проверете дали рутерът е настроен на канал между 1 и 8 ( 0 Мрежови настройки ).