Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводач

ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ GOOGLE. GOOGLE ОТХВЪРЛЯ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, СВЪРЗАНИ С ПРЕВОДА, ПРЕКИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ ЗА ТОЧНОСТ, НАДЕЖДНОСТ И ВСЯКАКВИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ, ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕНАРУШЕНИЕ.

Справочните ръководства на Nikon Corporation (по-долу, „Nikon“) са преведени за ваше удобство чрез използване на софтуер за превод, предоставен от Google преводач. Направени са значителни усилия за предоставяне на точен превод, но никой автоматичен превод не е съвършен, нито е предназначен да замени преводите, извършени от човек. Преводите се предоставят като услуга за потребителите на справочните ръководства на Nikon и се предоставят „както са“. Не се осигурява никаква гаранция от какъвто и да е вид, изрична или подразбираща се, по отношение на точността, надеждността или корекцията на преводи, направени от английски на друг език. Част от съдържанието (като изображения, видеоклипове, Flash и т.н.) може да не бъде точно преведено поради ограниченията на софтуера за превод.

Официалният текст е версията на английски език на справочните ръководства. Всички несъответствия и разлики, създадени в превода, не са обвързващи и нямат правно действие за целите на спазването или изпълнението. Ако възникнат въпроси, свързани с точността на информацията, съдържаща се в преведените справочни ръководства, направете справка с версията на английски език на ръководствата, която е официалната версия.

Информация за батерията

G бутон U B меню за настройка

Вижте информация за батерията, поставена в момента във фотоапарата.

опция Описание
[ Зареждане ] Текущото ниво на батерията, изразено като процент.
[ Брой изстрели ] Броят пъти, когато затворът е бил освободен от последното зареждане на батерията.
[ Възраст на батерията ]

Дисплей на пет нива, показващ възрастта на батерията.

  • Стойност „0“ ( k ) показва, че работата на батерията не е нарушена.
  • Стойност „4“ ( l ) показва, че батерията е достигнала края на своя живот на зареждане. Сменете батерията.

Брой удари

[ Брой снимки ] показва колко пъти е бил освободен затворът. Обърнете внимание, че понякога камерата може да освободи затвора, без да запише снимка, например при измерване на предварително зададен ръчен баланс на бялото.

Зареждане на батерии при ниски температури

Като цяло батериите показват спад в капацитета при ниски температури на околната среда. Дори нови батерии, заредени при температури под около 5 °C (41 °F), може да покажат временно увеличение от „0” до „1” в стойността, показана за [ Battery age ], но дисплеят ще се върне към нормалното, след като батерията се изтощи е презареждан при температура около 20 °C (68 °F) или по-висока.