Helyezze be az akkumulátort, és csatlakoztassa a töltőt az áramforráshoz (országtól vagy régiótól függően a töltőhöz fali csatlakozó adaptert vagy tápkábelt biztosítunk). A teljesen lemerült akkumulátor feltöltése körülbelül két óra 35 percet vesz igénybe.

  • Fali csatlakozó adapter használata: Helyezze a fali csatlakozó adaptert a töltő hálózati aljzatába (). Csúsztassa el a fali csatlakozó adapter zárját az ábrán látható irányba (), majd az adaptert forgassa el 90 °-kal, hogy rögzüljön (). Helyezze be az akkumulátort, majd csatlakoztassa a töltőt a fali aljzathoz.

    Fali csatlakozó adapter zárja

  • Tápkábel használata: Csatlakoztassa a tápkábelt az ábrán látható tájolásban a töltőhöz, majd helyezze be az akkumulátort, és csatlakoztassa a tápkábelt a fali aljzathoz.

A CHARGE (Töltés) jelzőfény az akkumulátor töltése során villog.

Töltés folyamatban

Töltés befejezve

Az akkumulátor és a töltő

Olvassa el és tartsa be a „Saját biztonsága érdekében” (0 Saját biztonsága érdekében) és „A fényképezőgép és az akkumulátor kezelése: figyelmeztetések” (0 A fényképezőgép és az akkumulátor kezelése: figyelmeztetések) című fejezetekben szereplő figyelmeztetéseket és óvintézkedéseket.