A menük első megjelenítésekor a készülék automatikusan kijelöli a beállítás menü nyelvválasztási lehetőségét. Válassza ki a használni kívánt nyelvet, és állítsa be a fényképezőgép óráját.

 1. Kapcsolja be a fényképezőgépet.

  Főkapcsoló

 2. Válassza ki a beállítás menü Nyelv (Language) menüpontját.

  A fényképezőgép menüinek megjelenítéséhez nyomja meg a G gombot, majd a beállítás menüben jelölje ki a Nyelv (Language) beállítást, és nyomja meg a 2 gombot. A menük használatáról „A fényképezőgép menüinek használata” részben tájékozódhat (0 A fényképezőgép menüinek használata).

  G gomb

 3. Válassza ki a kívánt nyelvet.

  A kívánt nyelv kijelöléséhez használja a 1 vagy a 3 gombot, majd nyomja meg az J gombot.

 4. Válassza ki az Időzóna és dátum menüpontot.

  Válassza ki az Időzóna és dátum lehetőséget, majd nyomja meg a 2 gombot.

 5. Állítsa be az időzónát.

  Adja meg az Időzóna beállítást, majd nyomja meg a 2 gombot. A 4 vagy a 2 gomb megnyomásával jelölje ki a helyi időzónát (az UTC mező órában kifejezve jelzi a kiválasztott időzóna és az egyezményes világidő (UTC) közötti eltérést), majd nyomja meg az J gombot.

 6. A nyári időszámítás be- vagy kikapcsolása.

  Válassza a Nyári időszámítás menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot. Alapértelmezett beállításként a nyári időszámítás ki van kapcsolva; amennyiben a helyi időzónában nyári időszámítás van érvényben, a 1 gomb megnyomásával jelölje ki a Be lehetőséget, majd nyomja meg az J gombot.

 7. Állítsa be a dátumot és az időt.

  Válassza ki a Dátum és idő menüpontot, majd nyomja meg a 2 gombot. A kívánt elem kiválasztásához nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot, a módosításához pedig a 1 vagy a 3 gombot. Miután az órán beállította az aktuális dátumot és időt, nyomja meg az J gombot (a fényképezőgép órája 24 órás formátumot használ).

 8. Adja meg a dátumformátumot.

  Válassza ki a Dátumformátum menüpontot, majd nyomja meg a 2 gombot. A 1 vagy a 3 gomb megnyomásával válassza ki az év, a hónap és a nap megjelenítési sorrendjét, majd nyomja meg az J gombot.

 9. Lépjen ki fényképezés módba.

  A fényképezés módba való kilépéshez nyomja le félig a kioldógombot.

Kapcsolódás intelligens készülékekhez a SnapBridge alkalmazással

Amennyiben a SnapBridge alkalmazást telepíti intelligens készülékére, lehetővé válik, hogy képeket töltsön le a fényképezőgépről és távolról vezérelje a fényképezőgépet. Bővebb információkat a mellékelt SnapBridge Csatlakoztatási útmutató (D-SLR típusú fényképezőgépekhez).