Nikon D850 digitális fényképezőgép

Típus

Tényleges pixelszám

Képérzékelő

Tárolás

Kereső

Objektív

Zár

Kioldás

Expozíció

Élesség

Vaku

Fehéregyensúly

Sorozatkészítés

Élő nézet

Videó

Monitor

Visszajátszás

Csatlakozó

Wi-Fi/Bluetooth

Támogatott nyelvek

Tápellátás

Állványmenet

Méret/tömeg

Üzemeltetési környezet

  • Ha nincs más feltüntetve, akkor valamennyi mérés a Camera and Imaging Products Association (CIPA) szabványaival vagy irányelveivel összhangban került elvégzésre.
  • Valamennyi adat teljesen feltöltött akkumulátorral rendelkező fényképezőgépre vonatkozik.
  • A Nikon fenntartja a jogot, hogy a jelen használati útmutatóban bemutatott hardver és szoftver megjelenését és műszaki jellemzőit bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathassa. A Nikon nem vállal semmilyen felelősséget a jelen használati útmutató bármiféle esetleges hibájából eredő károkért.

MH-25a akkutöltő

A terméken feltüntetett szimbólumok az alábbi jelentéssel bírnak:

m Váltakozó áram, p Egyenáram, q II. érintésvédelmi osztályba sorolt berendezés (Kettős szigeteléssel ellátott termék.)

EN-EL15a lítium-ion akkumulátor

A Nikon fenntartja a jogot, hogy a jelen használati útmutatóban bemutatott hardver és szoftver megjelenését és műszaki jellemzőit bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathassa. A Nikon nem vállal semmilyen felelősséget a jelen használati útmutató bármiféle esetleges hibájából eredő károkért.

Védjegyekkel kapcsolatos megjegyzések

Az IOS a Cisco Systems, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban, és licenc alapján használható. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A Mac, a macOS, az OS X, az Apple®, az App Store®, az Apple logók, az iPhone®, az iPad® és az iPod touch® az Apple Inc. Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegyei. Az Android robot a Google által elvégzett és megosztott munka alapján lett reprodukálva vagy módosítva, és a Creative Commons 3.0 forrásmegjelölési licenc vonatkozik rá. A PictBridge a Camera and Imaging Products Association (CIPA) védjegye. Az XQD a Sony Corporation védjegye. Az SD, az SDHC és az SDXC logók az SD-3C, LLC védjegyei. A HDMI, a HDMI logó és a High-Definition Multimedia Interface a HDMI Licensing, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

A Wi-Fi és a Wi-Fi logó a Wi-Fi Alliance védjegye vagy bejegyzett védjegye.

A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, a Nikon Corporation licenc alapján használja azokat.

Minden egyéb, a jelen használati útmutatóban, vagy az Ön Nikon termékéhez mellékelt dokumentációban említett kereskedelmi név tulajdonosainak védjegye vagy bejegyzett védjegye.

Use of the Made for Apple badge means that an accessory has been designed to connect specifically to the Apple products identified in the badge, and has been certified by the developer to meet Apple performance standards. Apple is not responsible for the operation of this device or its compliance with safety and regulatory standards. Please note that the use of this accessory with an Apple product may affect wireless performance.

Támogatott szabványok

  • DCF 2.0-ás verzió: A Design Rule for Camera File System (kamera fájlrendszer felépítési szabály, DCF) a digitális fényképezőgépek gyártóinak széles körében használatos szabvány, amely biztosítja a különböző gyártmányú fényképezőgépek közötti kompatibilitást.
  • Exif 2.31-es verzió: A fényképezőgép támogatja az Exif (Exchangeable Image File Format for Digital Still Cameras (Cserélhető képfájl formátum digitális álló fényképezőgépekhez) szabvány 2.31-es verzióját, amely a fényképekkel tárolt adatok felhasználásával lehetővé teszi az optimális színvisszaadást az Exif szabványt kezelő nyomtatókon.
  • PictBridge: A digitális fényképezőgépek és a nyomtatók gyártóinak együttműködésével született szabvány, amely lehetővé teszi a fényképek közvetlen, számítógépre történő másolás nélküli kinyomtatását.
  • HDMI: High-Definition Multimedia Interface (nagy felbontású multimédia-csatoló) a fogyasztói elektronikai termékekben és audio-/videoeszközökben alkalmazott multimédia-csatoló szabvány, amely lehetővé teszi audiovizuális adatok és ellenőrző jelek továbbítását HDMI kompatibilis eszközökre vezetékes kapcsolaton keresztül.

Megfelelőségi jelölések

A beállítás menü Megfelelőségi jelölések menüpontjában (0 Megfelelőségi jelölések) tekintheti meg azokat a szabványokat, amelyeknek a fényképezőgép megfelel.

FreeType Licenc (FreeType2)

A szoftver egyes részei a © 2012 The FreeType Project (https://www.freetype.org) szerzői jogvédelme alá esnek. Minden jog fenntartva.

MIT Licenc (HarfBuzz)

A szoftver egyes részei a © 2017 The Harfbuzz Project (https://www.freedesktop.org/wiki/Software/HarfBuzz) szerzői jogvédelme alá esnek. Minden jog fenntartva.