Országtól vagy régiótól függően nem mindenütt elérhetők. A legfrissebb információkról weboldalunkon és kiadványainkban tájékozódhat.

A HDMI/USB-kábelcsíptető

A kábel véletlen kihúzódásának megakadályozása érdekében az ábrán látható módon rögzítse a mellékelt kábelcsíptetőt HDMI kábelekhez vagy a mellékelt USB-kábelhez (az ábrán USB-kábel látható; felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kábelcsíptető nem illeszkedik az összes kereskedelmi forgalomban kapható HDMI kábelhez). A kábelcsíptető használata esetén a monitort tartsa tárolási helyzetben.

A HDMI kábel ide illeszkedik

A HDMI kábel ide illeszkedik

A HDMI kábel ide illeszkedik

USB-kábel

HDMI kábel és USB-kábel egyidejű használata

A vakupapucs fedelének rögzítése és eltávolítása

A vakupapucs (külön beszerezhető) fedele az ábrán látható módon csúsztatható a vakupapucsba.

A fedél eltávolításához tartsa szilárdan a fényképezőgépet, hüvelykujjával nyomja lefelé a fedelet és csúsztassa az ábrán jelzett irányba.

A mellékelt szemlencse rögzítése és eltávolítása

Miután lezárta a szemlencse zárját és kioldotta a reteszt (), óvatosan fogja két ujja közé a DK-17F szemlencsét, majd forgassa el és vegye le az ábrán látható módon (). Újbóli rögzítéséhez forgassa a szemlencsét az ellenkező irányba. A külön beszerezhető szemlencsék hasonló módon rögzíthetők és távolíthatók el.

Tápcsatlakozó és hálózati tápegység csatlakoztatása

Kapcsolja ki a fényképezőgépet, mielőtt külön megvásárolható tápcsatlakozót és hálózati tápegységet csatlakoztat hozzá.

 1. Készítse elő a fényképezőgépet a művelet elvégzéséhez.

  Nyissa fel az akkufoglalat () és a tápcsatlakozó () fedelét.

 2. Helyezze be az EP-5B tápcsatlakozót.

  Győződjön meg arról, hogy a csatlakozót az ábrán látható tájolásban helyezi be, a csatlakozót használva a narancssárga akkurögzítő zár oldalra tolásához. Amikor a csatlakozót teljesen behelyezte, a zár rögzíti a csatlakozót.

 3. Zárja le az akkufedelet.

  Igazítsa el úgy a tápcsatlakozó kábelét, hogy az illeszkedjen a tápcsatlakozó számára kialakított nyílásba, majd zárja le az akkufedelet.

 4. Csatlakoztassa az EH-5c/EH-5b hálózati tápegységet.

  Csatlakoztassa a hálózati tápegység tápkábelét a hálózati tápegység váltakozó áramú (AC) aljzatához (), a tápkábelt pedig az egyenáramú (DC) csatlakozóhoz (). P ikon jelenik meg a monitoron, amikor a fényképezőgép áramellátását hálózati tápegységgel és tápcsatlakozóval biztosítja.