Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Пре него што контактирате корисничку подршку

Можда ћете моћи да решите све проблеме са камером пратећи кораке у наставку. Проверите ову листу пре него што се обратите свом продавцу или Nikon овлашћеном сервису.

1

Проверите уобичајене проблеме наведене у следећим одељцима:

2

Искључите камеру и извадите батерију. Након што сачекате око минут, поново уметните батерију и укључите камеру.

Ако сте управо завршили са снимањем, сачекајте најмање минут пре него што извадите батерију, јер камера можда још увек уписује податке на меморијску картицу.

3

Претражите Nikon веб локације.

За информације о подршци и одговоре на често постављана питања посетите веб локацију за своју земљу или регион ( 0 Учење током целог живота ). Да бисте преузели најновији фирмвер за своју камеру, посетите:

хттпс://довнлоадцентер.никонимглиб.цом/

4

Консултујте Nikon овлашћени сервис.

Враћање подразумеваних подешавања

У зависности од тренутних подешавања, неке ставке менија и друге функције могу бити недоступне. Да бисте приступили ставкама менија које су засивљене или функцијама које су иначе недоступне, покушајте да вратите подразумевана подешавања користећи ставку Ресетуј сва подешавања у менију подешавања ( 0 Ресетуј сва подешавања ). Имајте на уму, међутим, да ће профили бежичне мреже, информације о ауторским правима и други уноси које генеришу корисници такође бити ресетовани. Након ресетовања, подешавања се не могу вратити.