Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Софтвер

Следећи Nikon софтвер се може користити са фотоапаратом:

Рачунарски софтвер
 • Camera Control Pro 2 (доступно за куповину): Управљајте камером даљински са рачунара и сачувајте фотографије директно на хард диск рачунара.
 • NX Tether : Користи се за привезану фотографију када је камера повезана са рачунаром. Експозиција, баланс белог и друга подешавања камере могу да се подесе даљински помоћу контрола на екрану рачунара.
 • НКС Студио * : Прегледајте и уређујте фотографије и видео записе снимљене Nikon дигиталним фотоапаратима. НКС Студио се може користити за фино подешавање датотека у Nikon јединственом NEF /НРВ ( RAW ) формату и њихово претварање у JPEG или ТИФФ ( NEF / RAW обрада). Подржава не само NEF /НРВ ( RAW ) слике већ и JPEG и ТИФФ фотографије снимљене Nikon дигиталним фотоапаратима за задатке као што су уређивање тонских кривуља и побољшање осветљености и контраста.

  Постојећи корисници би требало да буду сигурни да су преузели најновију верзију, јер раније верзије можда неће моћи да преузму слике са камере или да отворе NEF ( RAW ) слике.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility је неопходан ако камера треба да буде повезана на мрежу. Упарите камеру са рачунаром и преузмите слике преко Wi-Fi .
 • Nikon рачунарски софтвер доступан је у Nikon центру за преузимање. Проверите верзију и системске захтеве и обавезно преузмите најновију верзију.

  хттпс://довнлоадцентер.никонимглиб.цом/

Апликације за паметне телефоне (таблете).

SnapBridge : Преузмите фотографије и филмове са камере на свој паметни уређај путем бежичне везе.

 • Апликација SnapBridge је доступна у Apple App Store и Google Play .
 • Посетите нашу веб страницу за најновије информације о апликацији SnapBridge .