Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Брисање слика

Притисните дугме O да бисте избрисали тренутну слику или користите опцију Делете у менију репродукције да бисте избрисали више изабраних слика, све слике снимљене на изабрани датум или све слике у тренутној фасцикли за репродукцију (заштићене слике се не могу избрисати). Будите опрезни када бришете слике, пошто се слике не могу вратити након брисања.

Током репродукције

Притисните дугме O да бисте избрисали тренутну фотографију.

 1. Притисните дугме O

  Биће приказан дијалог за потврду.

 2. Поново притисните дугме O

  Да бисте избрисали слику, поново притисните дугме O Да изађете без брисања слике, притисните K

Мени за репродукцију

Ставка Делете у менију репродукције садржи следеће опције. Имајте на уму да у зависности од броја слика може бити потребно неко време за брисање.

Опција Опис
Q Изабрано Избришите изабране слике.
i Изаберите датум Избришите све слике снимљене на изабране датуме ( 0 Изаберите датум: Брисање слика снимљених на изабране датуме ).
R Све

Избришите све слике у фолдеру који је тренутно изабран за репродукцију ( 0 Фолдер за репродукцију ).

Изабрано: Брисање изабраних слика

Да бисте избрисали више изабраних слика, изаберите Изабрано и следите доле наведене кораке.

 1. Изаберите слике.

  Користите џојстик да означите слику и додирните дугме W да бисте изабрали или поништили избор. Изабране слике су означене иконом O (да бисте видели истакнуту слику преко целог екрана, додирните и држите дугме X ). Поновите по жељи да изаберете додатне слике.

 2. Избришите изабране слике.

  Притисните J . Биће приказан дијалог за потврду; означите Иес и притисните J .

Изаберите датум: Брисање слика снимљених на изабране датуме

Да бисте избрисали све незаштићене слике снимљене на изабране датуме, изаберите Избриши > Изабери датум у менију за репродукцију и следите доле наведене кораке.

 1. Изаберите датуме.

  Означите датум и притисните 2 да изаберете све слике снимљене на означени датум. Одабрани датуми су означени иконом M Поновите по жељи да изаберете додатне датуме; да поништите избор датума, означите га и притисните 2 .

 2. Избришите слике снимљене на изабране датуме.

  Притисните J . Биће приказан дијалог за потврду; означите Иес и притисните J .