Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Упоредно поређење

(види доле)

Упоредите ретуширане копије са оригиналним фотографијама. Овој опцији се може приступити само притиском на i и и одабиром Ретуширање када се прикаже копија или оригинал.

 1. Изаберите ретуширану копију (приказано иконом p ) или оригинал који је ретуширан.

 2. Прикажите опције ретуширања.

  Притисните i и изаберите Ретуширање .

 3. Изаберите Упоредно поређење .

  Означите Упоредно поређење и притисните J .

 4. Упоредите копију са оригиналом.

  Изворна слика је приказана са леве стране, ретуширана копија са десне стране, а опције које се користе за креирање копије су наведене на врху екрана. Притисните 4 или 2 да бисте се пребацивали између изворне слике и ретуширане копије. Да бисте видели истакнуту слику у пуном кадру, додирните и држите дугме X . Ако је копија направљена од две изворне слике помоћу преклапања слике или ако је извор више пута копиран, притисните 1 или 3 да бисте видели остале слике. Да бисте изашли на репродукцију, притисните дугме K или притисните J да бисте изашли на репродукцију преко целог екрана са приказаном означеном сликом.

  Опције које се користе за креирање копије

  Изворна слика

  Ретуширана копија

Упоредно поређење

Изворна слика неће бити приказана ако је копија направљена од фотографије која је заштићена или је у међувремену избрисана.