Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

д6: Редослед бројева датотеке

G дугме U A (мени прилагођених подешавања)

Када је слика снимљена, камера даје име датотеци додавањем једног последњем коришћеном броју датотеке. Ова опција контролише да ли се нумерисање датотека наставља од последњег броја коришћеног када се креира нови фолдер, када се меморијска картица форматира или убаци нова меморијска картица у фотоапарат.

Опција Опис
на Нумерисање датотека се наставља од последњег коришћеног броја. Ово поједностављује управљање датотекама тако што минимизира појаву дуплих имена датотека.
Ван Нумерисање датотека поново почиње од 0001 или од највећег броја датотеке у тренутној фасцикли (ако искључите и поново укључите секвенцијално нумерисање датотека, нумерисање датотека ће се наставити од последњег коришћеног броја).
Ресетовати Што се тиче Он , осим што се следећој слици снимљеној након одабира Ресетовања додељује број датотеке додавањем једног највећем броју датотеке у тренутној фасцикли. Ако је фасцикла празна, нумерисање датотека се ресетује на 0001.

Редослед бројева датотеке

Ако се слика сними када тренутни фолдер садржи 5000 слика или слику под бројем 9999, нови фолдер ће бити креиран и нумерисање фајлова ће поново почети од 0001. Новом фолдеру се додељује број један већи од броја тренутног фолдера или, ако фолдер са тим бројем већ постоји, најмањи доступан број фасцикле. Ако је тренутна фасцикла означена бројем 999, камера неће моћи да креира нову фасциклу и отпуштање затварача ће бити онемогућено (поред тога, снимање филма може бити онемогућено ако камера израчуна да је број датотека потребних за снимање филма од максимална дужина би резултирала у фасцикли која садржи преко 5000 датотека или датотеку са бројем већим од 9999). Да бисте наставили са снимањем, изаберите Ресетуј за прилагођену поставку д6 ( Низ бројева датотека ), а затим форматирајте тренутну меморијску картицу или уметните нову меморијску картицу.