Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Информације о ауторским правима

G дугме U B (мени за подешавање)

Додајте информације о ауторским правима новим фотографијама како буду снимљене. Информације о ауторским правима могу се видети на картици НКС Студио Инфо .

  • Уметник : Унесите име фотографа као што је описано у „Унос текста“ ( 0 Унос текста ). Имена фотографа могу бити дугачка до 36 знакова.
  • Ауторска права : Унесите име носиоца ауторских права како је описано у „Унос текста“ ( 0 Унос текста ). Имена власника ауторских права могу бити дугачка до 54 знака.
  • Приложи информације о ауторским правима : Изаберите ову опцију да бисте приложили информације о ауторским правима свим наредним фотографијама. Означите Приложи информације о ауторским правима и притисните 2 да бисте је укључили или искључили. Након што изаберете жељену поставку, притисните J да изађете.

Информације о ауторским правима

Да бисте спречили неовлашћено коришћење имена уметника или власника ауторских права, уверите се да није изабрано Приложи информације о ауторским правима и да су поља Уметник и Ауторска права празна пре него што позајмите или пренесете камеру другој особи. Nikon не прихвата одговорност за било какву штету или спорове који произилазе из коришћења опције Информације о ауторским правима .