Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Управљајте Picture Control

G дугме U C (мени за фотографисање)

Сачувајте модификоване контроле слике као прилагођене контроле слике.

Опција Опис
Сачувај/измени Направите нову прилагођену Picture Control на основу постојеће унапред подешене или прилагођене Picture Control или уредите постојеће прилагођене контроле слике.
Преименуј Преименујте прилагођене контроле слике.
Избриши Избришите прилагођене контроле слике.
Учитај/сачувај

Користите следеће опције за копирање прилагођених контрола слике на и са меморијске картице. Једном копиране на меморијску картицу, Пицтуре Цонтролс се могу користити са другим фотоапаратима или компатибилним софтвером.

 • Копирај у камеру : Копирајте прилагођене контроле слике са меморијске картице на прилагођене контроле слике Ц-1 до Ц-9 на фотоапарату и именујте их по жељи.
 • Избриши са картице : Избришите изабране прилагођене контроле слике са меморијске картице.
 • Копирај на картицу : Копирајте прилагођену Picture Control (Ц-1 до Ц-9) са фотоапарата на одабрано одредиште (1 до 99) на меморијској картици.

Креирање прилагођених контрола слике

Контроле слике које се испоручују са камером могу се модификовати и сачувати као прилагођене контроле слике.

 1. Изаберите Сачувај/измени .

  Означите Сачувај/измени и притисните 2 .

 2. Изаберите Picture Control .

  Означите постојећу Picture Control и притисните 2 или притисните J да бисте прешли на корак 4 да бисте сачували копију означене Picture Control без даљих модификација.

 3. Уредите изабрану Picture Control .

  Да бисте напустили све промене и почели испочетка од подразумеваних подешавања, притисните дугме O Притисните J када су подешавања завршена.

 4. Изаберите одредиште.

  Изаберите одредиште за прилагођену Picture Control (Ц-1 до Ц-9) и притисните 2 .

 5. Именујте Picture Control .

  Биће приказан дијалог за унос текста. Подразумевано, нове контроле слике се именују додавањем двоцифреног броја (додељује се аутоматски) имену постојеће Picture Control ; да бисте изабрали друго име, преименујте Picture Control као што је описано у одељку „Унос текста“ ( 0 Унос текста ). Додирните дугме за избор тастатуре да бисте кретали кроз тастатуру са великим, малим словима и симболима. Прилагођена имена Picture Control могу имати до деветнаест знакова. Сви знакови после деветнаестог биће обрисани. Када је унос завршен, додирните X да додате нову Picture Control на листу Picture Control .

  Назив области

  Област тастатуре

  Избор тастатуре

Прилагођене опције Picture Control

Опције доступне са прилагођеним контролама слике су исте као оне на којима је прилагођена Picture Control заснована.

Оригинална икона Picture Control

Оригинална унапред подешена Picture Control на којој се заснива прилагођена Picture Control је означена иконом у горњем десном углу екрана за уређивање.

Оригинална икона Picture Control