Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Повежите се са рачунаром

G дугме U B (мени за подешавање)

Повежите се са рачунарима преко Wi-Fi .

Wi-Fi веза

Изаберите Омогући да бисте се повезали користећи подешавања која су тренутно изабрана за Мрежна подешавања .

Мрежна подешавања

Изаберите Креирај профил да бисте креирали нови мрежни профил ( 0 Повезивање у режиму приступне тачке , Повезивање у режиму инфраструктуре ). Ако већ постоји више од једног профила, можете притиснути Ј да изаберете профил са листе. Да бисте изменили постојећи профил, означите га и притисните 2. Биће приказане следеће опције:

  • Опште : Име профила и лозинка. Изаберите Име профила да бисте преименовали профил (подразумевано, име профила је исто као и ССИД мреже). Да бисте захтевали да се унесе лозинка пре него што се профил може променити, изаберите Укључено за заштиту лозинком (да бисте променили лозинку, означите Укључено и притисните 2 ).
  • Бежично : Подесите подешавања за повезивање са мрежом преко рутера (режим инфраструктуре) или за директну бежичну везу са камером (режим приступне тачке).

    • Инфраструктурни режим : Унесите мрежни ССИД и лозинку и изаберите тип аутентификације/шифровања који се користи на мрежи ( ОПЕН или WPA2-PSK -АЕС ). Канал се бира аутоматски.
    • Режим приступне тачке : Унесите ССИД и изаберите канал (изаберите Аутоматски за аутоматски избор канала или Ручно да одаберете канал ручно) и тип аутентификације/шифровања ( ОПЕН или WPA2-PSK -АЕС ) који се користи за повезивање са камером. Ако је WPA2-PSK -АЕС изабран за аутентификацију/шифровање , такође можете поставити лозинку за камеру.
  • ТЦП/ИП : Ако је Омогући изабрано за Добиј аутоматски , ИП адреса и маска подмреже за везе у инфраструктурном режиму биће добијене преко ДХЦП сервера или аутоматског ИП адресирања. Изаберите Онемогући ручно да бисте унели ИП адресу ( Адреса ) и маску подмреже ( Маска ). Имајте на уму да је ИП адреса потребна за везе у инфраструктурном режиму.

Опције

Подесите подешавања за отпремање.

Ауто Сенд

Изаберите Укључено да бисте отпремили нове фотографије како буду снимљене. Отпремање почиње тек након што је фотографија снимљена на меморијску картицу; проверите да ли је меморијска картица уметнута у фотоапарат. Филмови и фотографије снимљени у режиму филма не отпремају се аутоматски када је снимање завршено, већ се уместо тога морају учитати са екрана за репродукцију ( 0 Отпремање слика ).

Избриши након слања

Изаберите Да да бисте аутоматски избрисали фотографије са меморијске картице фотоапарата када се отпремање заврши (датотеке означене за пренос пре него што је ова опција изабрана се не бришу). Брисање може бити суспендовано током неких операција камере.

Пошаљи датотеку као

Када отпремате NEF + JPEG слике, изаберите да ли желите да отпремите и NEF ( RAW ) и JPEG датотеке или само JPEG копију.

Поништите све?

Изаберите Да да уклоните ознаку преноса са свих слика. Отпремање слика са иконом „слање“ ће одмах бити прекинуто.

МАЦ адреса

Погледајте МАЦ адресу.