Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Обавештења

 • Ниједан део приручника приложених уз овај производ не сме се репродуковати, преносити, транскрибовати, чувати у систему за проналажење или преводити на било који језик у било ком облику, на било који начин, без претходне писмене дозволе компаније Nikon .
 • Nikon задржава право да промени изглед и спецификације хардвера и софтвера описаних у овим приручницима у било ком тренутку и без претходног обавештења.
 • Nikon неће бити одговоран за било какву штету насталу употребом овог производа.
 • Иако су уложени сви напори да се осигура да су информације у овим приручницима тачне и потпуне, били бисмо вам захвални да на све грешке или пропусте обратите пажњу Nikon представнику у вашој области (адреса је наведена засебно).
Обавештење о забрани копирања или репродукције

Имајте на уму да једноставно поседовање материјала који је дигитално копиран или репродукован помоћу скенера, дигиталног фотоапарата или другог уређаја може бити кажњиво по закону.

 • Ставке које је законом забрањено умножавање или копирање

  Немојте копирати или репродуковати папирни новац, кованице, хартије од вредности, државне обвезнице или обвезнице локалне владе, чак и ако су такве копије или репродукције означене печатом „Узорак“.

  Забрањено је копирање или умножавање папирног новца, кованог новца или хартија од вредности који су у оптицају у страној земљи.

  Осим ако није добијена претходна дозвола владе, забрањено је копирање или репродукција неискоришћених поштанских марака или разгледница које је издала влада.

  Забрањено је копирање или умножавање печата које издаје држава и оверених докумената предвиђених законом.

 • Упозорења за одређене копије и репродукције

  Влада је издала упозорење на копије или репродукције хартија од вредности које су издале приватне компаније (акције, менице, чекови, поклон сертификати, итд.), пропуснице за путовање или купонске карте, осим када је потребно обезбедити минимум неопходних копија за пословну употребу од стране компаније. Такође, немојте копирати или репродуковати пасоше које издаје влада, лиценце издате од стране јавних агенција и приватних група, личне карте и карте, као што су пропуснице и купони за оброк.

 • Придржавајте се обавештења о ауторским правима

  Према закону о ауторским правима, фотографије или снимци дела заштићених ауторским правима направљени камером не могу се користити без дозволе носиоца ауторских права. Изузеци се односе на личну употребу, али имајте на уму да чак и лична употреба може бити ограничена у случају фотографија или снимака изложби или наступа уживо.

Користите само електронску додатну опрему марке Nikon

Nikon фотоапарати су дизајнирани по највишим стандардима и укључују сложена електронска кола. Само електронски прибор марке Nikon (укључујући сочива, пуњаче, батерије, адаптере за наизменичну струју за пуњење и додатну опрему за блиц) који је Nikon сертификован посебно за употребу са овим Nikon дигиталним фотоапаратом је пројектован и доказано функционише у оквиру оперативних и безбедносних захтева овог електронског кола.

Коришћење електронских додатака који нису Nikon може да оштети фотоапарат и може да поништи вашу Nikon гаранцију. Употреба пуњивих литијум-јонских батерија других произвођача које немају Nikon холографски печат приказан десно може да омета нормалан рад фотоапарата или да доведе до прегревања, запаљења, пуцања или цурења батерија.

За више информација о додацима марке Nikon , обратите се локалном овлашћеном Nikon продавцу.

Пре снимања важних слика

Пре снимања фотографија у важним приликама (као што су венчања или пре него што понесете фотоапарат на пут), направите пробни снимак да бисте се уверили да камера функционише нормално. Nikon неће бити одговоран за штету или изгубљену добит до којих може доћи услед квара производа.

Доживотно учење

Као део Nikon посвећености „доживотном учењу“ сталној подршци за производе и образовању, информације које се стално ажурирају доступне су на мрежи на следећим локацијама:

Посетите ове сајтове да бисте били у току са најновијим информацијама о производу, саветима, одговорима на често постављана питања (ФАК) и општим саветима о дигиталним сликама и фотографији. Додатне информације могу бити доступне код Nikon представника у вашој области. Погледајте следећу УРЛ адресу за контакт информације: хттпс: //имагинг.никон.цом/