Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Поглед ближе: зумирање репродукције

Да бисте увећали током репродукције преко целог екрана, додирните X или притисните J .

Прозор за навигацију

Водич на екрану

Док је зумирање на снази, можете:

  • Увећајте или умањите/прикажите друге области слике : Додирните X или користите покрете за растезање да бисте увећали до максимално 21× за велике слике, 16× за средње слике и 10× за мале слике направљене помоћу DX (24× 16) изабрано за област слике. Додирните W или користите покрете прстију да бисте умањили приказ. Док је фотографија увећана, користите џојстик или превуците прстом преко екрана да бисте видели области које тренутно нису видљиве на екрану. Држите џојстик притиснут да бисте брзо скроловали до других делова оквира. Прозор за навигацију се приказује неколико секунди након што се промени однос зумирања; област која је тренутно видљива на екрану је означена жутим оквиром. Трака испод прозора за навигацију приказује однос зумирања, постаје зелена у 1 : 1.
  • Изаберите лица : лица откривена током зумирања су означена белим ивицама у прозору за навигацију. Окрените подкомандни точкић или додирните водич на екрану да бисте видели друга лица.
  • Погледајте друге слике : Ротирајте главни командни точкић или додирните иконе e или f на дну екрана да бисте видели исту локацију на другим фотографијама у тренутном односу зумирања. Зумирање репродукције се поништава када се прикаже филм.
  • Повратак у режим снимања : Притисните дугме окидача до пола или притисните дугме K да бисте изашли из режима снимања.
  • Прикажите меније : Притисните G да видите меније.