Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Када ваша прва фотографија не може да чека

Припремати се

 1. Уметните батерију и меморијску картицу у фотоапарат ( 0 Уметните батерију и меморијску картицу ).

  За информације о пуњењу батерије погледајте „Напуните батерију“ ( 0 Напуните батерију ).

 2. Причврстите сочиво ( 0 Причврстите сочиво ).

  • Поравнајте ознаку за постављање на сочиву са одговарајућом ознаком на кућишту фотоапарата ( q ) и ротирајте сочиво у приказаном смеру ( w ).
  • Каиш се може причврстити на камеру. За више информација погледајте „Причврстите каиш за камеру“ ( 0 Причврстите каиш за камеру ).

 3. Укључите камеру, а затим изаберите језик и подесите сат ( 0 Укључите камеру ).

Снимите и погледајте слике

 1. Окрените точкић за избор режима рада на b .

 2. Да бисте фокусирали, притисните окидач до пола (тј. лагано притисните окидач, заустављајући се када се притисне до пола).

 3. Без подизања прста са окидача, притисните дугме до краја да бисте снимили слику.

 4. Погледајте слику.

Корисне Nikon апликације за паметне уређаје

SnapBridge

SnapBridge бежично повезује ваш паметни уређај (паметни телефон или таблет) са вашом камером тако да можете да преузимате слике или даљински управљате камером.

 • Апликација SnapBridge је доступна у Apple App Store и Google Play .

 • Посетите нашу веб страницу за најновије информације о апликацији SnapBridge .