Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

ф3: Прилагођене контроле (репродукција)

G дугме U A (мени прилагођених подешавања)

Изаберите улоге додељене дугмадима A ( g ) и J током репродукције. Означите жељену контролу и притисните J .

Дугме АЕ-Л/АФ-Л

Следеће улоге се могу доделити дугмету A ( g ):

Улога Опис
h Исто као A када пуца Контрола обавља функцију изабрану за Цустом Сеттинг ф2 ( Прилагођене контроле (снимање) ) > A АЕ-Л/АФ-Л дугме .
g Протецт Притисните контролу током репродукције да бисте заштитили тренутну слику.
c Оцена Притисните контролу, а затим користите џојстик да оцените тренутну слику током репродукције.

ОК дугме

Изаберите неку од опција у наставку. Без обзира на изабрану опцију, притиском на J када је филм приказан у пуном кадру почиње репродукција филма.

Улога Опис
n Укључена/искључена сличица Пребацивање између репродукције преко целог екрана и репродукције сличица.
o Погледајте хистограме И у репродукцији преко целог екрана иу репродукцији сличица, хистограм се приказује док је дугме J притиснуто.
p Укључивање/искључивање зумирања Пребаците се између репродукције преко целог екрана или сличице и зумирања репродукције (да бисте изабрали однос зумирања, означите Зоом он/офф и притисните 2 ). Екран зумирања је центриран на активну тачку фокуса.
u Изаберите фасциклу Биће приказан дијалог за избор фасцикле; означите фолдер и притисните J да видите слике у изабраном фолдеру.